Emilianka6966
Fanka BB :)
Trzymam kciukiJa od punkcji byłam spokojna, wręcz jak po jakichś uspokajaczach, a dziś mam ochotę z nerwów beczeć, musi być dobrze, trzymam kciuki, żeby nam się udało!!! Byle do popołudnia....

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukiJa od punkcji byłam spokojna, wręcz jak po jakichś uspokajaczach, a dziś mam ochotę z nerwów beczeć, musi być dobrze, trzymam kciuki, żeby nam się udało!!! Byle do popołudnia....

Nie przemeczaj sie. Lepiej wiecej posiedz... ogrodek jak rok zarosnie to trudnoDopiero 13.06 bo mój lekarz wyjeżdża na tydzień . Wczoraj się troszkę narobiłam w ogrodzie i boje się ze mogłam zaszkodzić kropeczce
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro bardzoSiłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...![]()
Napisz smsaBiorę i prolutex i luteinę i duphaston . Lekami jestem obstawiona. Teraz ma wizyty i się nie dodzwonię [emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sikance oszukanceSiłacz negatywny... zrobiłam tez beta ale nie spodziewam sie codow. Musi do mnie dojść ze znowu sie nie udało...![]()
No. Dzidzia bedzie jak nic!Krew na estradiol oddana i czekamy na wizyte![]()
A pod klinika znalazlam znowu 4 listna koniczynke :*
Przykro bardzomnie dziś ogarnął jakiś taki strach ze znów się nie uda... ja dopiero 6dpt wiec jeszcze troche do testowania ale niepokoj w sercu jest
Krew na estradiol oddana i czekamy na wizyte
A pod klinika znalazlam znowu 4 listna koniczynke :*
Ja faxiparine miałam zacząć brać dzień po transferze w dniu transferu zaś zaczynalam prolutex [emoji4]Dziewczyny mam pytanie. Jestem 4 dzien po punkcji, jutro transfer. Od dnia punkcji pobolewaly mnie jajniki ale od wczoraj bola bardzo. Oba naraz. Dodatkowo mam wiekszy brzuch. Biore duphaston, estrofem, encorton i crinone zel. Od wczoraj tez mam zaczelo sie swedzenie pomimo ze aplikuje zel bardzo higienicznie. Czy moge uzyc jakiejs aptecznej masci czy samo przejdzie? A moze lepiej zadzwonic do lekarza. I jeszcze jedno czy ktoras z Was miala przepisany fraxiparine poczatek w dniu transferu? Dostalam recepte ale lekarz na razie powiedzial zeby sie wstrzymac z jej wykupieniem bo wszystko wyjasni. Nie wiem czy mam go miec ze soba w dniu ttansferu juz czy wziasc wczesnie.
Jeżeli pracodawca nie ma możliwości dać Ci innego stanowiska to powinien zwolnic Cię z obowiązku wykonywania pracy i wypłacać wynagrodzenie. I lekarzowi nic do tego. Wiadomo, że pracodawcy tak nie będą robić i sami wysyłają taką pracownicę na zwolnienie bo nie uśmiecha im się wypłacać komuś pieniędzy za nic. Ale ZUS już w tej kwestii nie jest tak rygorystyczny.
Ja sie z nerwow... pozygalamJa od punkcji byłam spokojna, wręcz jak po jakichś uspokajaczach, a dziś mam ochotę z nerwów beczeć, musi być dobrze, trzymam kciuki, żeby nam się udało!!! Byle do popołudnia....