dżoasia
Fanka BB :)
Lo Matyldo czyli razem 11 pieknych zarodkow bo 2 dni temu rozmawiajac przez tel na dworzu znalazlam 6 czterolistnych i 1 5 listna plus 4 ze zdjecdruzyna pilkarska bedzie
![]()
Haha mój tata miał 10 braci i ani jednej siostry!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lo Matyldo czyli razem 11 pieknych zarodkow bo 2 dni temu rozmawiajac przez tel na dworzu znalazlam 6 czterolistnych i 1 5 listna plus 4 ze zdjecdruzyna pilkarska bedzie
![]()
Ja sie z nerwow... pozygalam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie wszystko jest ok ale powiedz mi , po co ryzykujesz i bawisz się w ogrodzie? Musisz o siebie dbać i dmuchać na zimne. Nie myśl nawet o dzwiganiu zakupów czy o myciu okien bo niezależnie gdzie mieszkasz przyjadę kopnąć cie w 4 literki!
[emoji127] 28.10.2017
Ty dziś betujesz? Odwaznaja jeszcze poczekam bo zarodek 3dniowy dam mu czas ale zaczynam sie bac...
3mam kciuki za pozytywną bete☺
Nie marudz tylko rodz! 5000+ za11 droga nie chodzi!Lo Matyldo czyli razem 11 pieknych zarodkow bo 2 dni temu rozmawiajac przez tel na dworzu znalazlam 6 czterolistnych i 1 5 listna plus 4 ze zdjecdruzyna pilkarska bedzie
![]()
Hahahaoj bidula, pożygałybymy razem![]()
Hehe dobre w dupie mam te 500+ wazne zeby sie udaloNie marudz tylko rodz! 5000+ za11 droga nie chodzi!
Nie marudz tylko rodz! 5000+ za11 droga nie chodzi!
9 dptKtóry dpt? Ja wierzę tylko becie a raczej jej przyrostowi
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Boże mam nadzieje.... No nic ale trzeb będzie sie przygotować do dalszej walki. Najbardziej boje sie o prace bo juz tyle razy na l4 byłam ze mnie szefowa wywaliSikance oszukance