Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja teraz nie plamię, co do krwiaka to nie wiem , zapomniałam się spytać na zeszłej wizycie, ale jutro mam też i się dopytam.Ale uważam jeszcze na siebie. A jak u Ciebie?
Super wspaniale orzeszek rosnieDziewczyny, na tyle na ile da sie popodgladac przez usg to orzeszek zdrowy. 5.5cm ma. Wielki jest. Nozki raczki nosek sa. Plakalam cale usg... taki śliczny ten moj orzeszek. Nie chcial byc podgladany - kopal, wiercil sie. No i... jeden lekrz mowi ze raczej dziewczynka, drugi ze chyba chlopak wiec... jedenna pewno ma racje
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi ale skoro to tak wczesny etap ja powtorzylabym ja jeszcze za 2 dniBeta <0,1 jest płacz i rozpacz
Dam znac damCoś tam było już nie pamiętam.
Daj znać kiedy punkcja bo jak pisałam wcześniej mało tu zaglądam a muszę trzymać [emoji110]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, na tyle na ile da sie popodgladac przez usg to orzeszek zdrowy. 5.5cm ma. Wielki jest. Nozki raczki nosek sa. Plakalam cale usg... taki śliczny ten moj orzeszek. Nie chcial byc podgladany - kopal, wiercil sie. No i... jeden lekrz mowi ze raczej dziewczynka, drugi ze chyba chlopak wiec... jedenna pewno ma racje
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
12t1d wg transferu. Troche starszy wielkosciowo.Cieszę się Magda. Który masz dokładnie tydzień ?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]Beta <0,1 jest płacz i rozpacz
Przykro mi ...Beta <0,1 jest płacz i rozpacz
Bardzo mi przykro...Beta <0,1 jest płacz i rozpacz