Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To wszystko może wrozyc i na @ i na bejbika [emoji6]Wczoraj zaczął pobolewać mnie brzuch jak na okres i krzyż,piersi jakby coraz mniej tkliwe i na sam wieczor wystraszylam się bo wyleciał mi jakby jakis taki plyn co prawda nie bylo go za wiele,ale panika,ze to @ toaleta i czysto.....ale tak sie boje się,że te bóle jak na menstruacje zle wroza....;/.....aaaaa i chyba juz mi hormony wariuja po tych lekach,zastrzykach bo od wczoraj mam jakies smutne humory i tak najchetniej poszlabym gdzies na pole sie wyryczec....![]()
Chyba 24 tcWidzialyscie że poronila tydzień temu ? Biedna. Ja nie siedziałam jej ostatnio za bardzo więc nie wiem.co tsm.sie stało. Tylko że to było już bardzo późno . ..
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to jest wszystko przykreJa wczoraj odstawilam leki i tez czekam na @.; (
Ja miałam nieudany transfer okres po odstawieniu leków i w 2dc estrofen i kolejny transfer udany. Można podejść odrazu do następnego transferuAle to jest wszystko przykreile powinno sie robić przerwy miedzy jednym a 2 zabiegiem? Ja przy pierwszym razie pół roku miałam.
Supeeerr[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Jestem po wizycie bobas czuje się super, krwiaka nie ma widać, nawet dostaliśmy pozwolenie na igraszkijak to ginekolog powiedziała, mąż ma być delikatny jakby to miał być ten pierwszy raz
a i chłopak będzie [emoji173]
Super gratulacje!Jestem po wizycie bobas czuje się super, krwiaka nie ma widać, nawet dostaliśmy pozwolenie na igraszkijak to ginekolog powiedziała, mąż ma być delikatny jakby to miał być ten pierwszy raz
Jestem po wizycie bobas czuje się super, krwiaka nie ma widać, nawet dostaliśmy pozwolenie na igraszkijak to ginekolog powiedziała, mąż ma być delikatny jakby to miał być ten pierwszy raz
Nie mam MrozakowJa miałam nieudany transfer okres po odstawieniu leków i w 2dc estrofen i kolejny transfer udany. Można podejść odrazu do następnego transferu