reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki tez trzymam kciuki i życzę powodzenia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję wam pięknie za wszystkie słowa wsparcia. Betka już zrobiona czekam na wyniki mogą być nawet wieczorem..... [emoji21]nie puszczajcie kciukow ja się ciągle modlę o pozytywną

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jestem przed Crio. No ja na naturalnym miałam max 8mm, dlatego lekarz zdecydował o sztucznym. Ale poczytałam trochę i obawiam sie ze zaraz po lekach zrobi mi sie np 2 cm. A to już za grubo i może być problem z zagnieżdżeniem sie zarodka. Na każdym kroku zmartwienia. Jeśli sie uda to chyba do końca ciąży osiwieje!!! [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w 11dc endo miało już 10mm, punkcja była dopiero w 17dc, transfer w 22dc - nie wiem jak wtedy endo bo nikt nie mierzył ale w piątek 6dpt beta pozytywna, zobaczymy ja dzisiaj.

Ja w sobote mialam transfer 1 blastki. Pierwszy raz sie w ogole nie stresowalam- bylam o dziwo spokojna. Zamrozonych jeszcze 5, embriolog bardzo zadowolony z wyniku. Po transferze spotkalam malzenstwo z dzieckiem w centrum i chwycilam dziewczynke za raczke a jej tata do niej "popatrz skarbie to tez jest przyszla mama". Popatrzylam na partnera i sie tylko usmiechnelismy :) moze jakas wyrocznia. Teraz tylko czekac. Dziewczynki powodzenia dzisiaj!
Na pewno to dobry znak. No spokój wynika myślę, że z porządnego zaplecza ;-) 5 blastek to niezły wynik ;-)
A które to Twoje podejście?

reklama
Dzis 9dpt oddałam krew na betę wynik po 17.... oszaleje chyba ze stresu a tu trzeba się skupić w pracy od rana boli mnie glowa ze az mdlosci mam masakra co za dzien.... 3majcie kciuki zycze powodzenia wszystkim i samych dobrych wiesci dzis[emoji5]
Ja na pierwszą betę szłam z zaskoczenia pewna ze sie nie udalo lekarka mi kazala sprawdzić i zonk [emoji13] trzymam kciuki

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Do góry