reklama

Kto po in vitro?

Mam 5 blastków ale wychodzi na to że ze mną chyba coś nie tak bo do tej pory wszystko szło książkowo a tu zonk. Popytam doktorka o jakieś dodatkowe badania...
Nie wiadomo czy nie tak. Oczywiście badania można zrobić, ale zobacz zdrowe pary czasami starają się pół roku, żeby pyklo...to jest natura a nie sztuczny mechanizm

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama
U mnie dziś rozczarowanie po piątkowej nadziei...
W piątek beta 10,67, dziś 12.01. Jutro mam powtórzyć i jeszcze skonsultować. Wiedziałam, że to wszystko jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Nawet nie mam siły płakać...
Czy robiłaś w tym samym laboratorium? Nie będę rozbudzala w Tobie nadziei bo wynik raczej wskazuje na biochemiczna....

[emoji127] 28.10.2017

Tak w tym samym. Po tylu porazkach już raczej trzeźwo myślę i nie robię sobie nadzieji. Jak będzie cud to będzie miła niespodzianka, póki co to sie zastanawiam czym się zachlam jak juz odstawię leki :P
Przykro mi ją nadal czekam póki co wyników jeszcze nie ma od rana swiruje.... A tak się cieszyłam razem z Toba
Nie wiadomo czy nie tak. Oczywiście badania można zrobić, ale zobacz zdrowe pary czasami starają się pół roku, żeby pyklo...to jest natura a nie sztuczny mechanizm

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Pewnie, musisz się zresetować. Zalecam czystą [emoji39]

[emoji127] 28.10.2017

Napisane na ZTE BLADE V7 LITE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry