Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cos sie zadzialo wiec jest nadzieja ze nastepny transfer bedzie udany. Nie z kazdego zarodka jest ciaza. A zarodek 4aa to bardzo ladna blastkaMam 5 blastków ale wychodzi na to że ze mną chyba coś nie tak bo do tej pory wszystko szło książkowo a tu zonk. Popytam doktorka o jakieś dodatkowe badania...
O nie... kurcze ... slaby dzien dzis...Beta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...
Beta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...
Wiem co czujeszBeta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...
Trzymaj sie. Dzis daj sobie czas... a od jutra walcz od nowa!U mnie dziś rozczarowanie po piątkowej nadziei...
W piątek beta 10,67, dziś 12.01. Jutro mam powtórzyć i jeszcze skonsultować. Wiedziałam, że to wszystko jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Nawet nie mam siły płakać...
Ojejku... strasznie mi przykro ;-(Beta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...
Jeden słaby klasy C... czyli szansa raczej marna...Wiem co czujeszprzykro mi tule mocno
A mrozaki sa z tej 2 procedury ?
Trzymaj sie. Dzis daj sobie czas... a od jutra walcz od nowa!
Oj no juz nie przesadzaj wierz w kropka byly na tym forum przypadki ze z tych gorszych zarodkow byly piekne ciaze a z tych super nie. Jest nadziejaJeden słaby klasy C... czyli szansa raczej marna...