Mruch
Fanka BB :)
@butterflysunrise - pięknej bety
@Vinszka - samych super wieści "stymulacyjnych"
@dreamscometrue @M@gda @Kikuli - pięknych podglądań
Powodzenia dziewczynki [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@butterflysunrise - pięknej bety
Bo poprzednie robilam prywatnie u lekarza zalecanego przez mojego lekarza prowadzacego jakiegos specjalisty od usg/patologii ciazy. Ale nie robilam pappy. Dzis ide do Medicoveru na usg + pappe, gdzie mam za free. Co 2 pary oczu to nie 1.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zeby na odruchu sie konczylo...Oj ja też przy myciu zębów miałam odruch wymiotny. Później przechodzi
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
HeheZeby na odruchu sie konczylo...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś rozczarowanie po piątkowej nadziei...
W piątek beta 10,67, dziś 12.01. Jutro mam powtórzyć i jeszcze skonsultować. Wiedziałam, że to wszystko jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Nawet nie mam siły płakać...

Beta 0,2 tracę nadzieję ze to kiedykolwiek się uda druga procedura druga porażka...

bardzo smutne wieści...Ee tam, do jutra to nawet okresu nie dostanęA tak serio to chyba byłam jakoś psychicznie przygotowana na to, myślałam że będzie dużo gorzej. Cieszę się, że jesteście. To co Emilianka pisała w piątek o tym forum to święte słowa, ujęte w punkt.
Ja jestem po wizycie. Lewy jajnik pracuje na wysokich obrotach, a prawy się opierdziela
Widziałam na monitorze sporo jajeczek. Czekamy, aż urosną pozostałe, dlatego dziś znowu menopur. Jutro na krew, wizyta i ... zależy od wyniku. Punkcja albo czwartek, albo piątek.
Dziewczyny powodzenia dzisiaj@butterflysunrise - pięknej bety