Emilianka6966
Fanka BB :)
to który tydzień ciagniesz? Kiedy miałaś transfer?Dziewczyny, jestem po piątej weryfikacji, mam potwierdzona ciąże bliźniaczą, są serduszka. Jestem szczęśliwa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to który tydzień ciagniesz? Kiedy miałaś transfer?Dziewczyny, jestem po piątej weryfikacji, mam potwierdzona ciąże bliźniaczą, są serduszka. Jestem szczęśliwa.
no to pięknie- niech maluszek rośnie zdrowyWitajcie po dluzszej przerwie, gratuluje sukcesow [emoji1303] i przykro mi z powodu porazek
Ja dzisiaj bylam na drugim prenatalnym. Bobasek ma 17cm i wszystko idzie jak nalezy. Wierci sie niesamowicie i prawdopodobnie bedzie dziewczyna. Wypina sie pupka wiec na 100% nie mozna stwierdzic, moze na nastepnej wizycie sie uda za 2 tyg [emoji846] pozdrawiam Was wszystkie [emoji1384]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jutro wielki dzień- życzę Ci co najmniej 6 zapłodnionych dorodnych jajeczekA ja po wizycie, mam 10 jajeczek +/- małe. Dziś jeszcze menopur + pregnyl i w czwartek punkcja.
Łącze się w bólu,u mnie też mdłości nie odstępują, który tc u ciebie?U nas dobrze. [emoji4] odpoczywamy [emoji4] i mdlosci nie odpuszczaja 2 kg na minusie. 12.06 prenatalne
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Tego ostatniego życzę sobie jak najwięcej, ja też w pracy i w połowie dnia odpływam, do tego muli cały czas...Ja dołączam do dziewczyn z mdlosciami :/. Przed chwila zjadłam kanapkę z ogórkiem kiszonym i trochę mi sie lepiej zrobiło. Zobaczę czy zaraz nie zapłacę za to zgaga. Gdzieś w połowie pracy czuje sie juz jak zombie i najchętniej zaszylabym sie gdzieś na jakaś drzemkę.
Dziewczyny, trzymam kciuki za udane stymulacje, piękne jaja, kolorowe sny podczas punkcji a potem niech Wam sie mnożą komóreczki i niech beda z tego dzieci
. Koleżankom z kropkami jak najmniej mdłości i duzo energii!
dokładnie- w domu spię, wykonuję podstawowe czynności i znowu śpię@Emilianka6966 nadrabiasz w pracy zaległości z forum?[emoji16]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
a co to za klinika?Też bym zmieniła ale już nie mam siły wymyślać i zawracać sobie gitary przenoszeniem zarodków itp. Lekarz raczej w miarę kumaty jest - w końcu sam szefuLeki do stymulacji dobrał bardzo dobrze, czułam się dobrze, odpowiedź jajników książkowa, wszystko przebiega w miarę ok tylko te baby pielęgniarki niektóre są takie suki. Spróbuję dzisiaj się dodzwonić do niego bo znalazłam numer na pieczątce ale wątpię żeby odebrał a jak juz odbierze to pewnie i tak odeśle to tych bab... Jeśli tak to się na recepcji umówię na jutro, tak łatwo się mnie nie pozbędą
Sorki w ogóle za dzisiejsze słownictwo, normalnie się zdenerwowałam.... Już nie będę ;P
Mnie też piersi bolą, przed punkcją już bolały. Brzuch w niedzielę troszeczkę. Dziś w nocy prawy jajnik. Lewy delikatnie teraz zaczęłam czuć gdy napisałam o prawym . Innych odczuć nie mam. Emocjonalnie też stabilnie. Ważę mniej niż byłam na diecieU mnie 3 dzien po transferze i tez bola mnie piersi i dol brzucha i jajniki caly czas. Lekarz powiedzial ze to normalne i takie bole moga byc, wiec na razie nie panikujechociaz dziwny ten bol brzucha. Tez nie moge sie doczekac sikanca, beta dopiero 16 czerwca. Pracuje normalnie bo juz szalalam z nudow
trzymam kciuki Kochana bedzie dobrze
![]()
. Gdybym miała czegoś się doszukiwać na siłę to powiedziałbym, że mam uczucie ciężkości w dole brzucha. Kompletnie nie mam przeczuć. Mój mężu codziennie pyta się "jajczaka" czy jest tam i na jakim etapie
w sensie mówi do brzucha. To ja mam tak samo...[emoji37]ja mam jakiś straszny mięsowstręt