reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, dostałam informację teraz od gin, że w hodowli są dwa zarodki :):):)
czy to oznacza, że już się mogę cieszyć, że przetrwają do poniedziałku? Nie znam się na tym i nie wiem jakie trudności mogą je czekać jeszcze....
A miałam mieć dwa podane nie wiem czy na jeden zmienić czy iść na całego :D:D:D

reklama
Dziewczyny, dostałam informację teraz od gin, że w hodowli są dwa zarodki :):):)
czy to oznacza, że już się mogę cieszyć, że przetrwają do poniedziałku? Nie znam się na tym i nie wiem jakie trudności mogą je czekać jeszcze....
A miałam mieć dwa podane nie wiem czy na jeden zmienić czy iść na całego :D:D:D
To znaczy ze 2 sie zaplodnily i zaczely sie dzielic. Na tym etapie to super wiadomosc. Teraz moze zdarzyc sie wszystko albo w jedna albo w druga strone tego nie przewidzisz i nie masz na to wplywu. W ktorej dobie mialas miec transfer ?
Trzymam kciuki zeby pieknie sie rozwijaly :* ✊✊✊❤❤

Jestem po punkcji Dziewczynki :) wszystko ok, rzeczywiście idzie się spać na fotelu ginekologicznym a budzi się na łóżeczku..., jestem pełna nadziei (jak zwykle zresztą ;) )
z tych moich pięknych 6 pęcherzyków wyszły tylko (albo aż) 3 jajeczka, bo reszta puściochy się okazały (łobuzy:p ) Jutro mam się odezwać czy się zapłodniły (nie widzę innego wyjścia) tylko jak IM idzie, itd :D
Transfer na pon 12-06 na 13:10 :D
Super. Teraz wszystkie kciuki trzymamy za Was!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry