walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja, ja chciałam :-) piękny Orzeszek :-Przypomnialam sobie ze ktoras z was chciala zebym podzielila sie zdjeciem orzeszka, a ja zapomnialamwiec oto jest - orzeszek
![]()
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja, ja chciałam :-) piękny Orzeszek :-Przypomnialam sobie ze ktoras z was chciala zebym podzielila sie zdjeciem orzeszka, a ja zapomnialamwiec oto jest - orzeszek
![]()
![]()
Można. Ja mam zaufanego lekarza i będę rodziła w jego szpitalu ale mimo wszystko wolałam żeby w karcie nie było wzmianki o ivf. wiadomo różne rzeczy się dzieją czasami potrzebna jest konsultacja u innego lekarza poza miejscem zamieszkania. Po cobjakis dziad mankiet dylemat czy mi pomóc? Kumaty lekarz jak patrzy w moja kartę i widzi : ciąża 5, porodów 0, poronienia 4 to i tak domyśli się ze ta ciąża bliźniacza to z in vitroCześć dziewczyny, mam pytanie odnośnie karty ciąży. Na pierwszej wizycie doktor zapytał mnie czy nie będzie mi przeszkadzać jak wpisze datę transferu, stwierdziłam że nie ma problemu.
Ale teraz tak się zastanawiam czy można kartę przepisać na nową bez tej adnotacji. Szczerze to boję się że mogę być jakoś gorzej potraktowana w pro PISowskim szpitalu...teraz po dobrej zmianie kto wie...
Co sądzicie?
No to imponujący wynik. Teraz niech się ładnie łączą ☺Po punkcji, mam pobranych 11 jajeczek.
Zapomniałam zapytać o cokolwiek, ale myślę, że dadzą mi znać co się dalej dzieje![]()
Piekny wynik teraz niech pieknie sie lacza [emoji110] [emoji110] [emoji110]Po punkcji, mam pobranych 11 jajeczek.
Zapomniałam zapytać o cokolwiek, ale myślę, że dadzą mi znać co się dalej dzieje![]()
Po punkcji, mam pobranych 11 jajeczek.
Super! A tak się martwiłaś, że będzie mało. To teraz niech się pięknie zapłodnią! I dzielą.Po punkcji, mam pobranych 11 jajeczek.
Ja mam wpisane w karcie ciąży,byłam u kilku lekarzy i żaden nie wyraził się w jakiś negatywny sposób. Byłam też w szpitalu i od razu na izbie przyjęć powiedziałam,że to ciąża ivf na co Pani powiedziała,że ich to nie interesuje i nie potrzebują takiej informacji, bo ciąża to ciąża. Byłam tym bardzo pozytywnie zaskoczonaMożna. Ja mam zaufanego lekarza i będę rodziła w jego szpitalu ale mimo wszystko wolałam żeby w karcie nie było wzmianki o ivf. wiadomo różne rzeczy się dzieją czasami potrzebna jest konsultacja u innego lekarza poza miejscem zamieszkania. Po cobjakis dziad mankiet dylemat czy mi pomóc? Kumaty lekarz jak patrzy w moja kartę i widzi : ciąża 5, porodów 0, poronienia 4 to i tak domyśli się ze ta ciąża bliźniacza to z in vitro
[emoji127] 28.10.2017
To minie Kochana..., tyle wytrzymałaś to teraz przez to też przejdziesz, byle do wizyty do wtorku 13-06Cześć Dzieczyny,
Jak wyglądała wasz @ po nie udanym transferze? U mnie to jakiś horror strasznie mnie bola jajniki Ketonal i pyralgina nie pomagaL aa jak już łagodzi bol to na 3 godziny… Do tego jest bardzo obfita. Mogłam się tego spodziewać jak od 3 miesięcy mi ja zatrzymywali. Jak to u was wygldalaoL? Już nie mam siły z tym bólem.
Orzeszek jaki już duuuużyPrzypomnialam sobie ze ktoras z was chciala zebym podzielila sie zdjeciem orzeszka, a ja zapomnialamwiec oto jest - orzeszek
![]()
![]()
Super, super, superPo punkcji, mam pobranych 11 jajeczek.