Alfistka
Fanka BB :)
Piękne, cudne, śliczne maleństwaDziewczynki chcecie zdjecia?
1zdjecie moje dwie Kruszynki ❤❤
2,3zdjecie dzidzia po stronie prawej w brzuszku
4,5zdjecie dzidzia po stronie lewej w brzuszku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękne, cudne, śliczne maleństwaDziewczynki chcecie zdjecia?
Super. 11 to ladniePo punkcji, mam pobranych 11 jajeczek.
Zapomniałam zapytać o cokolwiek, ale myślę, że dadzą mi znać co się dalej dzieje![]()
Nooo i dziewczyny już po wizycie.
Wszystkie parametry w normie według USG wychodzi 13tc, przezierność karkowa u jednego 1,2 u drugiego 1,3, widoczna kość nosową, obwód główki i żołądka w normie, serduszka biły u 167 i 158 ogółem lekarz powiedział że według USG dzieci są zdrowe...wynik z krwi dopiero gdzieś za tydzień.

Dziewczynki chcecie zdjecia?
Warszawianki, szczęściary z Was, macie dofinansowanie ! Brawo Warszawa, Sosnowiec, Częstochowa i innym miastom niosącym pomoc takim jak My.
To ja się muszę tu pochwali jestem z Częstochowy i nasz prezydent jako pierwszy w Polsce dofinansowal in vitro. I jestem z tego bardzo dumna. A wierzcie mi w tym "swietym" mieście przeforsowac taki pomysł to jest coś! Brawo Warszawa!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieściNooo i dziewczyny już po wizycie.
Wszystkie parametry w normie według USG wychodzi 13tc, przezierność karkowa u jednego 1,2 u drugiego 1,3, widoczna kość nosową, obwód główki i żołądka w normie, serduszka biły u 167 i 158 ogółem lekarz powiedział że według USG dzieci są zdrowe...wynik z krwi dopiero gdzieś za tydzień.
Ojej jakie cudne!!!!!!!!!!Dziewczynki chcecie zdjecia?
Super wynik! Zapładniacie 6?Po punkcji, mam pobranych 11 jajeczek.
Zapomniałam zapytać o cokolwiek, ale myślę, że dadzą mi znać co się dalej dzieje![]()
Masz w brzuszku pięknych lokatorów [emoji8] za kilka tygodni będą już mocno dawać o sobie znać jak moje skarby. Piotruś gniecie mi jajnik lewy aż do dretwienia nogi a w tym czasie Ola liczy mi żebra [emoji38] ale jest na prawdę cudownie. Byłam dziś na usg I dzieci ważą po ok 350 g i świetnie się rozwijająDziewczynki chcecie zdjecia?
1zdjecie moje dwie Kruszynki [emoji173][emoji173]