reklama

Kto po in vitro?

Coś Ty!!! Nie wykończy tylko teraz wręcz przeciwnie - przyjmie :)
zobaczysz, nie obawiaj się bo tak nie wolno, bo wszystko stracisz..., musisz uwierzyć w siebie i w swoją macicę i będzie dobrze, zobaczysz :D:D:D
Caly czas wierze, caly czas mam nadzieje ze teraz sie uda a jednak za kazdym razem dostaje po du*ie. Teraz nawet ze spokojem znioslam porazke az do wczoraj jak sie dowiedzialam ze w nastepnym cyklu nici z crio bo sie z kolejnymi badaniami nie wyrobie... juz swira dostaje jak slysze slowo CZEKAC.

reklama
Nie umiem odpowiedzieć Ci na to pytanie, ja robiłam w invicie w gdańsku. Na kilka tygodni przed transferem wprowadzili to badanie do oferty

[emoji127] 28.10.2017

Rozumiem, sproboje wiec poinformowac sie na ten temat a pozniej podpytam lekarza. Na stronie Macierzynstwa niestety nie widze takiego badania, chyba ze kryje sie pod jakims dziwnym skrotem :)

Dobra, przepraszam za swoje biadolenie, nie mam sie komu wygadac :( ale teraz jest dziewczyny Wasz czas, dzieci Wam w cieplych krajach pewnie rosna jak na drozdzach, zycze Wam spokojnych macic i radosnego przywitania w nowym 9miesiecznym domku. Ja se poczekam, czas wiadomo i tak zleci. Ale jak sie tak ponarzeka to potem lzej. Nie chcialam Wam zaklocac spokojnego oczekiwania na dobre newsy z embrio-labo:)

Caly czas wierze, caly czas mam nadzieje ze teraz sie uda a jednak za kazdym razem dostaje po du*ie. Teraz nawet ze spokojem znioslam porazke az do wczoraj jak sie dowiedzialam ze w nastepnym cyklu nici z crio bo sie z kolejnymi badaniami nie wyrobie... juz swira dostaje jak slysze slowo CZEKAC.
Pamiętaj, że kto czeka ten dostaje podwójnie :yes::yes::yes:
cierpliwości a będziesz nagrodzona :D:D:D

Dobra, przepraszam za swoje biadolenie, nie mam sie komu wygadac :( ale teraz jest dziewczyny Wasz czas, dzieci Wam w cieplych krajach pewnie rosna jak na drozdzach, zycze Wam spokojnych macic i radosnego przywitania w nowym 9miesiecznym domku. Ja se poczekam, czas wiadomo i tak zleci. Ale jak sie tak ponarzeka to potem lzej. Nie chcialam Wam zaklocac spokojnego oczekiwania na dobre newsy z embrio-labo:)
Głupol ;) (to tak pieszczotliwie oczywiście :D )
po to tu jesteśmy i wszystkie przez to przechodzimy!
W KUPIE SIŁA!!! :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry