reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Palenie w ciąży to zło dała bym w łep jak bym mogła :) palenie nad wózkiem z dzieckiem też bym dała w łep :)
Ja jestem wierzaca a to @Magdo że nie ochrzcisz Twojego dziecka Twoje prawo i nie widzę w tym nic złego. Dla mnie nie musisz wierzyć w Boga wystarczy że będziesz dobrym człowiekiem.
A palenie w ciąży to zło duże zło!
A czy sama mu będziesz gotować czy kupisz słoiczek Twój wybór ( wybierzesz jak najlepiej dla Twojego dziecka) .
A czy cesarke czy sn też są zwolennicy i przeciwnicy....Twoj wybór
Ale co do palenia.... No niestety ten wybór jest zawsze zły.
Jeszcze raz dziękuję za chęci transportu :D

reklama
Palenie w ciąży to zło dała bym w łep jak bym mogła :) palenie nad wózkiem z dzieckiem też bym dała w łep :)
Ja jestem wierzaca a to @Magdo że nie ochrzcisz Twojego dziecka Twoje prawo i nie widzę w tym nic złego. Dla mnie nie musisz wierzyć w Boga wystarczy że będziesz dobrym człowiekiem.
A palenie w ciąży to zło duże zło!
A czy sama mu będziesz gotować czy kupisz słoiczek Twój wybór ( wybierzesz jak najlepiej dla Twojego dziecka) .
A czy cesarke czy sn też są zwolennicy i przeciwnicy....Twoj wybór
Ale co do palenia.... No niestety ten wybór jest zawsze zły.
Jeszcze raz dziękuję za chęci transportu :D

Tak wyrazona krytyka jest ok. I zgadzam sie z twoim zdaniem w 100%.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zawsze mialam bolące @. Po nie udanym transferze rozpoczela @ sie bezbolesnie i bylam szczesliwa bo nie boli, a tu po paru godzinach horror lać sie zaczęło jak nigdy i bolesne strasznie, takie dwa dni mialam, dzis jest trzeci dzien i jeszcze skrzepy idą mniejsze ale są. Normalnie to na trzeci dzien prawie koniec okresu miałam, wszystko sie oczyszcza i pewnie przez zastrzyki na rozrzedzenie krwi u mnie taki obfity okres.
U mnie to samo dostalam @ w tamten poniedzialek. Mega bolesny i obfity do tego dzisiaj patrze a tu znowu krople krwi i skorcze macicy:( Jutro jade do lekarza Ciekawe co powie i co dalej. Ale tak dlugo miesiaczki jeszcze nie mialam. To pewnie przez te tysaice lekow ktore bralam:(

Szczerze? Nie zabronisz jej. Tak samo jak kobiecie, która wyrzuci dziecko do śmietnika (bo takie historie się zdarzały). To jest bardzo przykre, ale nie zmienimy tego.

Ja nie popieram, sama robię wszystko co mogę, aby zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko. Nawet zgadam się z tym co piszesz, bo mam podobne zdanie. Tylko, chodzi mi o fakt, że to nie Ty decydujesz.
Sama się stresowałaś? Pamiętasz? A też dziewczyny Ci pisały, że możesz zaszkodzić.

Chodzi mi o fakt, że nikt nie jest idealny. To wszystko.

Tłumaczenie, a najeżdżanie na inne dziewczyny to różnica. Nigdy tego tutaj nie pisałam, ale czasami przykro się czyta opinie, które lecą jak pociski z karabinu maszynowego.
W dużej mierze zgadzam się z Tobą, faktycznie ja nie mam wpływu na zachowanie innych. W tym wszystkim jest tylko mały szkopuł, z nicku Anny wynika ze ma ok 31 lat. Czy w tym wieku trzeba jej tłumaczyć jaki wpływ ma palenie na potencjalna ciążę? Wydaje mi się ze o tym mogłabym rozmawiać z 16 latka

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry