reklama

Kto po in vitro?

@Vinszka day!!!! Cudnego transferu!!! Udanego!!! No i najlepszego dla was :)
@Agnieś191 - owocnego jajkobrania :):) dorodnych i dojrzałych, no najlepszych ;)
@pisces - wysokiej bety!
@Ropuszka666 - wspaniałego podglądania!!! Pochwal się nam cudnymi zdjęciami :)
@Migotka93 - udanej wizyty
Powodzenia dzisiaj dziewczyny [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1497339629-aaaaaa.jpeg
przedstawiam wam mojego małego łobuza [emoji7]serduszka jeszcze nie słyszałam ale lekarz mówi ze za tydzień już będzie [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudny!

Dzień dobry dziewczyny.
Przepraszam Was bardzo że milczałam ale musiałam się włączyć na troszkę. Postanowiłam odczekać do 12dpt minimum. To dziś. Obudziłam się dziś bardzo wcześnie i tutaj taka sytuacja...
Zrobiłam test taki elektroniczny i pokazał mi 1-2 tyg Pregnant!! :happy::happy2::happy:
Nie wierzę! Trzymajcie mnie!
Jeju żeby wszystko było dobrze!
Testy w 8 i 9 dpt wychodzily praktycznie negatywne. Ale numer!
Bardzo, bardzo dziękuję tym co wierzyly w mojego kropka i mnie wspieraly...Oczekiwanie, Emilianka, Asiunia, Anetka, Ania Ch, Pisces, Alfistka, Natalia, Evulek111, Ewa...i całej reszciez Was które kibicowaly. Jesteście the best! :elvis:
jeeeee super- o ***** ale mam ciary- przepraszam, ale emocję- Jak ja sie cieszę- Boże jesteś tam i czuwasz nad nami:) Wspaniale- tak bardzo sie wczoraj martwiłam o ciebie, wchodziłam na forum, choć nie było tu wczoraj przyjemnie, Słoneczko- wreszcie szczęście uśmiechnęło się do Ciebie:))))))) OGROMNE GRATULACJE!!!!tAK MIAŁO BYĆ!!!!

Dziewczyny a jak długo bralyscie encorton i estrofem po pozytywnych wynikach?
Właśnie zauważyłam że mam tylko 5 sztuk encortonu a lekarz kazał mi leki bez zmian przyjmować ale on jest taki zakręcony że wolę sprawdzić z wami.
Ja brałam do 23 dpt:) akurat tak wypadła wizyta i kazał odstawić, stwierdził że nic juz nie powinno sie podziać, a z tą nospą to tak na relaxie, nie ma co się faszerować, jak pracujesz ,chodzisz musisz cos robić i naprawdę boli to weź, ale czasami warto chwilkę poleżeć, pomyśleć o czymś przyjemnym pogłaskać brzuszek i poczekać aż przejdzie bez niepotrzebnych prochów:) sama myślałam ze nospa to taka super bezpieczna, a trochę artykułów poczytałam i jestem ostrozna

reklama
Co tam u Ciebie kochana? [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje, wszystko dobrze, od kiedy przeszly mdlosci caly czas bardzo aktywnie, wlasnie wrocilam z basenu. Wykorzystuje okazje poki brzuch jeszcze nie za duzy [emoji23] caly czas najgorsza zgaga, ale zapijam mlekiem, bobasek juz bardzo ruchliwy, a Wy jak sie czujecie?? [emoji9]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry