walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ahh piękny okruszek!przedstawiam wam mojego małego łobuza [emoji7]serduszka jeszcze nie słyszałam ale lekarz mówi ze za tydzień już będzie [emoji846]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ahh piękny okruszek!przedstawiam wam mojego małego łobuza [emoji7]serduszka jeszcze nie słyszałam ale lekarz mówi ze za tydzień już będzie [emoji846]![]()
przedstawiam wam mojego małego łobuza [emoji7]serduszka jeszcze nie słyszałam ale lekarz mówi ze za tydzień już będzie [emoji846]![]()
Dzień dobry dziewczyny.
Przepraszam Was bardzo że milczałam ale musiałam się włączyć na troszkę. Postanowiłam odczekać do 12dpt minimum. To dziś. Obudziłam się dziś bardzo wcześnie i tutaj taka sytuacja...
Zrobiłam test taki elektroniczny i pokazał mi 1-2 tyg Pregnant!!
Nie wierzę! Trzymajcie mnie!
Jeju żeby wszystko było dobrze!
Testy w 8 i 9 dpt wychodzily praktycznie negatywne. Ale numer!
Bardzo, bardzo dziękuję tym co wierzyly w mojego kropka i mnie wspieraly...Oczekiwanie, Emilianka, Asiunia, Anetka, Ania Ch, Pisces, Alfistka, Natalia, Evulek111, Ewa...i całej reszciez Was które kibicowaly. Jesteście the best!![]()
Ale super, teraz trzymamy kciuki za Kropeczkę, niech zdrowo rośnieWow! Gratulacje kochana, piękne wieści nam przynosisz [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9] dla kropeczki. Poglaszcz brzuszek od cioci
[emoji127] 28.10.2017
tsh masz wysokie. masz jakis leki na obnizenie?
Gratulacje ❤przedstawiam wam mojego małego łobuza [emoji7]serduszka jeszcze nie słyszałam ale lekarz mówi ze za tydzień już będzie [emoji846]![]()
Powodzenia dziewczyny [emoji110] [emoji110] [emoji110]@Vinszka day!!!! Cudnego transferu!!! Udanego!!! No i najlepszego dla was
@Agnieś191 - owocnego jajkobraniadorodnych i dojrzałych, no najlepszych
@pisces - wysokiej bety!
@Ropuszka666 - wspaniałego podglądania!!! Pochwal się nam cudnymi zdjęciami
@Migotka93 - udanej wizyty
Jaka urocza malenka kropeczka[emoji7] trzymam kciuki za piekne serduszkoprzedstawiam wam mojego małego łobuza [emoji7]serduszka jeszcze nie słyszałam ale lekarz mówi ze za tydzień już będzie [emoji846]![]()