jasani
Fanka BB :)
Ja smarowałam amolem lub spirytusem. Pomaga bo wysusza i szybciej się goi.W życiu nie miałam opryszczki na ustach, co tu wziąć? Tribiotyk nie można? Jakieś pomysły /
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja smarowałam amolem lub spirytusem. Pomaga bo wysusza i szybciej się goi.W życiu nie miałam opryszczki na ustach, co tu wziąć? Tribiotyk nie można? Jakieś pomysły /
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Opryszczka jest groźna dla dziecka tylko wtedy jeżeli jest na narządach płciowych. Jeżeli masz ją na ustach to nic się złego nie dzieje, nawet jeśli masz ją pierwszy raz.Nie ma żartów, wszystkiego człowiek się obawiapóki co domowe sposoby-melisa i pasta do zębów na noc
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
Opryszczka jest groźna dla dziecka tylko wtedy jeżeli jest na narządach płciowych. Jeżeli masz ją na ustach to nic się złego nie dzieje, nawet jeśli masz ją pierwszy raz.
Dobra dziewczyny, nie straszcie! @Emilianka6966 tylko lekarz prawdę Ci powie! Dziś idź grzecznie spać a jutro na wizytęPowodzenia!
Dziewczyny, jutro transfer! Chyba dzisiaj nie zasnę...![]()
Buu, a ja nie dostałam. I nie wiem co to za odlot![]()