tamiza
Fanka BB :)
Dziewuszki!!!!!!
Chyba mogę się cieszyć, powiedzcie mi, że mogę, bo zaczynam się tak podniecać jak głupia!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
Aaaaaaaaa .... Nie wierzę!
Gratuluję !!!!
Niech Ci banan nie schodzi z twarzy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewuszki!!!!!!
Chyba mogę się cieszyć, powiedzcie mi, że mogę, bo zaczynam się tak podniecać jak głupia!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
Gratuluję z całego serca !!!!!Dziewuszki!!!!!!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
ja chyba pojade jutro i zrobie bete,bo ciekawosc mnie zzera czy cos tam sie zadzialo....A to nie był mój wymysł, czy kwestia niewytrzymania czekania na informacje. ;p
Szczerze? Czy boję się o wynik... jak to mówią: tylko głupcy się niczego nie boją. Miałam w zaleceniach weryfikację, więc ją zrobiłam.
Moje pierwsze podejście i bez mrozaczków żadnych.ktore Twoje podejscie?mnie dalej boli podbrzusze i to dosyc mocno,nie mam pojecia czy to dobrze czy zle.Zeszlym razem bolal mnie brzuch i sie okazalo,ze to zly znak........... boje sie ze i tym razem sie nie udalo![]()
Dziewuszki!!!!!!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
supcio kochanaDziewuszki!!!!!!
Beta HCG 35.8 mIU/ml

Gratulacje!!! Teraz pięknego przyrostu [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewuszki!!!!!!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
Czekamy na informacje o becie ;-)Moje pierwsze podejście i bez mrozaczków żadnych.
kiedy bedziesz miala bete?Moje pierwsze podejście i bez mrozaczków żadnych.