tamiza
Fanka BB :)
Dziewuszki!!!!!!
Chyba mogę się cieszyć, powiedzcie mi, że mogę, bo zaczynam się tak podniecać jak głupia!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
Aaaaaaaaa .... Nie wierzę!
Gratuluję !!!!
Niech Ci banan nie schodzi z twarzy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewuszki!!!!!!
Chyba mogę się cieszyć, powiedzcie mi, że mogę, bo zaczynam się tak podniecać jak głupia!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
Gratuluję z całego serca !!!!!Dziewuszki!!!!!!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
ja chyba pojade jutro i zrobie bete,bo ciekawosc mnie zzera czy cos tam sie zadzialo....A to nie był mój wymysł, czy kwestia niewytrzymania czekania na informacje. ;p
Szczerze? Czy boję się o wynik... jak to mówią: tylko głupcy się niczego nie boją. Miałam w zaleceniach weryfikację, więc ją zrobiłam.
Moje pierwsze podejście i bez mrozaczków żadnych.ktore Twoje podejscie?mnie dalej boli podbrzusze i to dosyc mocno,nie mam pojecia czy to dobrze czy zle.Zeszlym razem bolal mnie brzuch i sie okazalo,ze to zly znak........... boje sie ze i tym razem sie nie udalo![]()
Dziewuszki!!!!!!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
supcio kochanaDziewuszki!!!!!!
Beta HCG 35.8 mIU/ml

Gratulacje!!! Teraz pięknego przyrostu [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewuszki!!!!!!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
Czekamy na informacje o becie ;-)Moje pierwsze podejście i bez mrozaczków żadnych.
kiedy bedziesz miala bete?Moje pierwsze podejście i bez mrozaczków żadnych.