Alfistka
Fanka BB :)
Hahahaaaa....., dobra, wpasujemy się jakoś razem jakby coTrzymam kciuki Kochana, może leniwe Kropusie i dopiero się wgryzły, cierpliwościOby się udało bo ja w kwietniu na porodówce miejsca nie zwolnię
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahahaaaa....., dobra, wpasujemy się jakoś razem jakby coTrzymam kciuki Kochana, może leniwe Kropusie i dopiero się wgryzły, cierpliwościOby się udało bo ja w kwietniu na porodówce miejsca nie zwolnię
![]()
Gratuluję!!! Jak na 6dpt piękna, wysoka, wspaniała!!! Teraz to już będzie tylko dobrze!!!Dziewuszki!!!!!!
Chyba mogę się cieszyć, powiedzcie mi, że mogę, bo zaczynam się tak podniecać jak głupia!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
Aaaaaaaaa .... Nie wierzę!
Przykro mi bardzo... Ja też świeżo po porażce, więc znam ten ból... ;( Dla pewności powtórz jeszcze jutro lub pojutrze, zanim odstawisz leki - jeden dzień dłużej nie zrobi różnicy, a będziesz mieć pewność.No niestety mi sie nie udalo w 10dpt moja beta wynosi 1,23 dniowe zarodki ale jakby cos bylo to powinna byc wieksza wiec ;(
I po wizycie....punkcja w czwartekJeśli wszystko będzie okey to transfer we wtorek 27.06
![]()
Hmm....z tego wszystkiego nie zapytałam
Pewnie to tak profilaktycznie, przed zabiegiem. Mi kazali dzień przed wziąć 1x2 tabl Summamed. Raczej przed/po każdym zabiegu chirurgicznym się stosuje antybiotykiCzy brałyście przed punkcją Piroxicam?Na co to?
Moze sie drocząJedna blastusia i jeden morulek![]()
Kasiulek bądź dobrej myśliNie wiem skąd ten 1,2??? czemu tak jest??? W nocy z soboty na niedzielę miałam taki skurcz brzucha o 5:00 rano, że się zwinęłam z bólu, ale przeszło po 15 min..., może się wgryzły właśnie i stąd 1,2
Ojjjj.... nadzieja zawsze jest![]()