gosia2889
Zaangażowana w BB
Anna trzymamy kciuki !witajcie kochane,jak postanowilam tak robie ide zrobic bete....
10 dpt.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anna trzymamy kciuki !witajcie kochane,jak postanowilam tak robie ide zrobic bete....
10 dpt.....
Ja tez jem właśnie, tym bardziej ze teraz sezon i są takie słodziutkie [emoji3]. Leżę sobie i odpoczywam, nawet udało mi sie zdrzemnąć. Jakaś taka spokojna jestem (a nie jest to zasługa relanium bo nie miałam w zaleceniach). Po prostu sie cieszę, ze jestem juz po i kropek jest z nami [emoji3] Dziewczyny a czy Wy wiecie może po jakim czasie 3 dniowy zarodek sie zagnieżdża?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mniej więcej Was nadrobiłam. W tym tyg się trochę wyłączę, bo mąż zjechał na tydzień i chcę się nim nacieszyć. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i proszę o pozytywną myśl w naszą stronę. Mam jakieś schizy, że coś jest nie tak. Moje Maleństwa jakoś ostatnio mniej się kręcą, cały brzuch mnie boli... Jeśli ja przeżyję tą ciążę i szczęśliwie urodzę, a przy okazji nie wyląduję w ośrodku psychiatrycznym to będzie to pełny sukces[emoji6][emoji6][emoji16]
Ja podchodzilam cykl po cykluMoze wiwcie ile trzeba odczekac pomiedzy jednym transferem a drugim ?
[emoji110] [emoji110] [emoji110]witajcie kochane,jak postanowilam tak robie ide zrobic bete....
10 dpt.....
Kochana przestan sie juz przejmowac tym kwasem foliowym nadmiar jest grozniejszy dla nas a nie dla dziecka. I nie sluchaj wszystkiego co mowia w telewizji i pisza w internecie ze od tego jest autyzm nie ma na to dowodow. Tak jak swego czasu szczepionki tez byly obwiniane za autyzm u dzieci. Urodzisz pieknego bejbika i pozniej sie bedziesz zajmowac kwasem foliowym a teraz ciesz sie ciazaA tak w ogole jeszcze męcząc temat kwasu foliowego. Zadzwoniłam do mojego lekarza mówiąc, ze wizytę mam za pare dni a niepokoją mnie podwyższone wartości leukocytów i kwasu foliowego. A on mnie pyta dlaczego badałam kwas foliowy i ze badanie go nie jest zalecane. Kazał brać dalej w tych samych dawkach femibion a jak wspomniałam o metylowanym to powiedział, ze on jest lepiej przyswajalny sugerując, ze będe miała jeszcze wyższy poziom...Ja juz nie wiem co mam robic. Chyba będe brała i badała poziom na własna rękę. Trochę sie boje bo wyczytałam gdzieś, ze nadmiar moze byc przyczyna autyzmu. Moze ja powinnam zamknąć te internety.
Albo pozne zagniezdzenieTo by były leniwe blastusie![]()
Powodzenia kochane pieknych widokow swoich maluch urwisowNo to dziś trzymamy kciuki za dziewczyny z brzdącami w brzusiu. Wysyłajcie nam dobre wiadomości!
@aniasiwa @karolina1984 @Ilona 88 @Oska305 Pięknych widoków na USG.
Biedactwo. Dobrze ze teraz juz wszystko ok :*To chyba jednak nie był stres. Za długo się to ciągnęło, w końcu około 19 pojechałam na sor, miałam gorączkę i ciężko mi się oddychalo. Tam zbadał mnie ginekolog i jeszcze inny lekarz. Dostałam kroplowke i z lekiem osłonowym na żołądek i nawadniajaca. Jak juz się uspokoiło tk w środku nocy wróciłam do domu. Ehhhh teraz scisla dieta lekkostrawna
[emoji127] 28.10.2017
No dobrze dobrze bo najbardziej niepokoila mnie ta gorączką ale w wojewodzkim szybko się mną zajęli.Biedactwo. Dobrze ze teraz juz wszystko ok :*