walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Gosiu trzymamy kciuki już od dziś jak tylko zrobisz betę informuj :-)))Sama jeszcze nie wiem kiedy zrobie bete teoretycznie moglabym juz zrobic jutro ale nie wiem . Napewno poinformuje jak bede sie wybierac na krew![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosiu trzymamy kciuki już od dziś jak tylko zrobisz betę informuj :-)))Sama jeszcze nie wiem kiedy zrobie bete teoretycznie moglabym juz zrobic jutro ale nie wiem . Napewno poinformuje jak bede sie wybierac na krew![]()
Nieee sikanca zostaw, ewentualnie betę zrób ale do piątku juz nie dużo zostało. Ja tez myślę że ta plamka krwi to dobry znakCzuje sie dobrzetroche ciagnie mnie jajnik i w pachwinie wczoraj troche bolu w dole brzucha a tak pozatym ok. No i wczoraj najadlam sie strachu bo na wkladce 2 plamki krwi i troszke na papierze
ale za chwile juz nic wiecej nie bylo. Myslalm ze sie moze zacielam przy goleniu ale z tego strachu tak wszystko ogladnelam w lusterku
i nie bylo zadnej ranki.
Mam nadzieje ze to byl znak od moich kropkow ze zostaja ze mna bo wczoraj byl koniec implantacji. Boze zeby tak bylo cudzie trwaj.
Korci mnie zeby zrobic sikacxa ktody lezy w domuale nie wiem czy mam tyle odwagi
![]()
trzymam kciuki...mi przy 3 dniowym w 9dpt betka wyszla 58...tak wiec powodzenia!!!witajcie kochane,jak postanowilam tak robie ide zrobic bete....
10 dpt.....
Gosia sikaniec to zło!Czuje sie dobrzetroche ciagnie mnie jajnik i w pachwinie wczoraj troche bolu w dole brzucha a tak pozatym ok. No i wczoraj najadlam sie strachu bo na wkladce 2 plamki krwi i troszke na papierze
ale za chwile juz nic wiecej nie bylo. Myslalm ze sie moze zacielam przy goleniu ale z tego strachu tak wszystko ogladnelam w lusterku
i nie bylo zadnej ranki.
Mam nadzieje ze to byl znak od moich kropkow ze zostaja ze mna bo wczoraj byl koniec implantacji. Boze zeby tak bylo cudzie trwaj.
Korci mnie zeby zrobic sikacxa ktody lezy w domuale nie wiem czy mam tyle odwagi
![]()
Nie ja cały czas biorę estrofem 4 dziennie doustnie. Nie spotkałam sie żeby przyjmować dopochwowo, ale może inne dziewczyny. Jak z tym u Was?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem przeciez sama to powtarzam no ale lezy i korciGosia sikaniec to zło!Pamiętaj :-)))
A no wiem, wiem :-) Gosiu Ty miałaś jednego kropka czy dwa?Wiem przeciez sama to powtarzam no ale lezy i korci![]()
Sama jeszcze nie wiem kiedy zrobie bete teoretycznie moglabym juz zrobic jutro ale nie wiem . Napewno poinformuje jak bede sie wybierac na krew![]()
Ja brałam doustnie podczas okresu, póżniej dopochwowo do transferu, a po transferze doustnieNie ja cały czas biorę estrofem 4 dziennie doustnie. Nie spotkałam sie żeby przyjmować dopochwowo, ale może inne dziewczyny. Jak z tym u Was?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom