Sol
Fanka BB :)
I ja tez przechodzilam...Strasznie mi przykrowiem co czujesz przechodziłam to dwa tygodnie temu. Nie poddawaj sie i próbuj dalej napewno w końcu sie uda
![]()
Usciski dla Was dziewczynki i nie poddajemy sie!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I ja tez przechodzilam...Strasznie mi przykrowiem co czujesz przechodziłam to dwa tygodnie temu. Nie poddawaj sie i próbuj dalej napewno w końcu sie uda
![]()
2-3 dniowe:
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt…Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt…HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt…Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt…HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
Falus głowa do góry bo masz mrozaczkiPierwsza beta 10dpt 3 dniowy zarodek mam jesCze 3 meozaczki
a to super sytuacjaFalus głowa do góry bo masz mrozaczki![]()
Ja estrofem przed transferem bralam dopochwowo a po transferze doustnie..Nie ja cały czas biorę estrofem 4 dziennie doustnie. Nie spotkałam sie żeby przyjmować dopochwowo, ale może inne dziewczyny. Jak z tym u Was?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No dobrze dobrze bo najbardziej niepokoila mnie ta gorączką ale w wojewodzkim szybko się mną zajęli.
A Ty kochana jak się czujesz?
Dobrze, że już jest Ci lepiej![]()
Dopochwowo od początku, u mnie przynajmniej.Miałam się Was pytać mi lekarz kazał brać estrofem od 2dc 1tabletke połknąć, a juz kolejnego dnia dopochwowo. Też tak miałyście?
Trzymam kciuki tak ze juz mnie palce bola a gdzie tu do 16:00ja juz po pobraniu krwi,teraz niecierpliwe czekanie na wyniki.Juz od 14 moge patrzec na stronke internetowa ale najprawdopodobniej beda kolo 16.Tak czy siak jak tylko dostane wyniki to napisze.
okrutnie sie boje,ze i tym razem sie nie uda.... bo jesli dzisiaj beta bedzie zerowa (10dpt) to do piatku juz nie wzrosnie nie?
Ale super Oska!!! Bardzo się ciesze [emoji16][emoji5][emoji3]Dziewczyny na usg wszystko w porządku. I wiecie co??Będziemy mieli Córeczkę i Synka!!!![emoji16][emoji16][emoji7][emoji7][emoji38][emoji38][emoji4][emoji4][emoji1][emoji1]
Skupili się na tym żeby mi ulżyć. Na pewno ginekologicznie wszystko ok, dzieci całe i zdrowe a to był priorytet. Nie drazylam tematu. Dziś nie boli i to jest superJaka diagnoza ? Skąd to samopoczucie ??
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom