reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny! W 21 dc naturalnego miałam krio..w 7 dpt lekko brązowy śluz (w okolicach terminu planowanej miesiączki). Beta robię w piątek 23.06...zero plamienia, bólu brzucha i innych..rozumiem, że tak długo jak biorę luteinę, tak długo nie przyjdzie @, nawet jeśli jest juz po jej terminie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny! W 21 dc naturalnego miałam krio..w 7 dpt lekko brązowy śluz (w okolicach terminu planowanej miesiączki). Beta robię w piątek 23.06...zero plamienia, bólu brzucha i innych..rozumiem, że tak długo jak biorę luteinę, tak długo nie przyjdzie @, nawet jeśli jest juz po jej terminie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja kiedyś dostałam okres mimo brania luteiny (ale zdarzylo sie tak tylko raz). A co do objawów to ja od transferu nie mam żadnego bólu brzucha, żadnych objawów, zupełnie nic... I też planuje betę w piątek.

A wcześniej przez co miałaś skierowanie do in vitro?Lekarz sam Cię wyslal na te badania, czy sama szukałaś przyczyny?

In vitro - decyzja nasza i ginekologa po wszelkich próbach i 5 latach starań . A co do badań to moja walka bo klinika liczyła raczej na kolejne pieniądze mówiąc ze jest ok z nami wszystko i mamy czekać na ten zarodek niż szukanie przyczyny .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry