Alfistka
Fanka BB :)
Co to znaczy?dziewczyny wrocilam i po moim usg czeka mnie jutro amniopunkcjadwa czynniki zadecydowaly o tej decyzji...malutka jest troszke mniejsza niz powinna byc i serduszko bije 180
jestem przerazona...caly czas placze...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co to znaczy?dziewczyny wrocilam i po moim usg czeka mnie jutro amniopunkcjadwa czynniki zadecydowaly o tej decyzji...malutka jest troszke mniejsza niz powinna byc i serduszko bije 180
Wszystko będzie dobrze! MUSISZ w to wierzyć! Trzymam kciuki! :*dziewczyny wrocilam i po moim usg czeka mnie jutro amniopunkcjadwa czynniki zadecydowaly o tej decyzji...malutka jest troszke mniejsza niz powinna byc i serduszko bije 180
A ty oczekiwanie2017 ilu dniowe mialas podawane? Dwa czy jeden? A w piatek to ktory bedziesz miala dzien po transferze?
a ktore Twoje podejscie?No to witaj w klubie Aniu.
Pierwsze, mam 35 lat, AMH 7,51 a lat starań nie liczę już..a ktore Twoje podejscie?
to mam nadzieje ze nie znaczy nic...a moga naczyc o wielu okropnosciach...tak zrozumialam...ale sa to dwie rzeczy ktore niepokoja doktor...wszystkie inne czynniki w normie...dopiero wrocilamm i bede czytac ale jestem zalamana...Co to znaczy?
co to jest amh?Pierwsze, mam 35 lat, AMH 7,51 a lat starań nie liczę już..
Aniu mam wielką nadzieje ze dodatkowe badanie bedzie tylko dla rozwiania wątpliwości. Trzyma mocno kciuki za maleńką Wiem ze ciezko jest Ci ale postaraj się nie załamywać bo maleńka tez to czuje. Trzymajcie sie i czekamy na dobre wieści.dziewczyny wrocilam i po moim usg czeka mnie jutro amniopunkcjadwa czynniki zadecydowaly o tej decyzji...malutka jest troszke mniejsza niz powinna byc i serduszko bije 180