Vinszka
Fanka BB :)
No to pięknieDołączyłaś do grona zabrzuszonych
Super uczucie
![]()
Nawet nie wiesz, jak Tobie zazdrościłam
A tak to nic. Zero objawów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to pięknieDołączyłaś do grona zabrzuszonych
Super uczucie
![]()
Vinszka cudownie! Rety to jesteś już w ciąży! Gratuluję i uważajcie na siebie :-)Nawet nie wiesz, jak Tobie zazdrościłama teraz nie mogę uwierzyć w to co widzę. Cieszę się strasznie, ale w głowie mam... kurcze przecież ja nic, kompletnie nic nie czuję. Jedynie co... to można mnie nazwać wiecznym ziewającym i śpiącym człowiekiem stąpającym po ziemi.
A tak to nic. Zero objawów.
Młodziutka jesteśU nas wskazanie to mała koncentracja plemników. Walczyliśmy o wzrost 3 lata, ale przez leki się obniżyło... była masakra, bo po kuracji mieliśmy mniej jak jeden milion na mililitr. Teraz było znacznie lepiej, bo dobiliśmy do 6 milionów. Działają na mojego witaminy i tylko salfazin.
A lat mam 25 aktualnie xD zaraz jednak dobiję do 26... w lipcu.
Vinszka cudownie! Rety to jesteś już w ciąży! Gratuluję i uważajcie na siebie :-)
No oczywiście też zazdroszczę... ;-)
Gdzie się leczysz? Ja też mam 25 lat.
No kariotyp to ja miałam badany, ale chyba jednak nie wszystko tak jak Ty. U nas też czynnik męski. Byłam pewna,że jak już będą zapłodnione komórki to z górki a jednak nie.... może podpytam o dodatkowe badania. Ja w Novum, chyba jedna z lepszych klinik i do tej pory w pełni im ufam :-)INVICTA Gdynia. Tam nas dopiero zaczęli diagnozować w pełni.
No kariotyp to ja miałam badany, ale chyba jednak nie wszystko tak jak Ty. U nas też czynnik męski. Byłam pewna,że jak już będą zapłodnione komórki to z górki a jednak nie.... może podpytam o dodatkowe badania. Ja w Novum, chyba jedna z lepszych klinik i do tej pory w pełni im ufam :-)
A jak mogę zapytać to Twój mąż w jakim wieku? To ma prezent na dzień ojca wymarzony :-)
No i mam dla Was wiadomość.
Właśnie mam wynik drugiej betki - 96.2 przyrost o 174 % w ciągu dwóch dni.![]()
to martwi mnie najbardziej...
Mój 27 :-) ilość mamy ok 3,5 mln. Genetyczne tak, hormony tak, fragmentację DNA również. A AZF to nie wiem cóż to?29, a Twój?
Co dokładnie z tym czynnikiem męskim? Bo wiesz, jest morfologia, zła budowa, ilość, itp.
A robiliście AZF? Fragmentację DNA plemników? Cały pakiet genetyczny? Hormony?
A no właśnie zawsze trzeba szukać plusów :-)Aniu bardzo mi przykro,ze takie wiesci po usg, ale dziewczyny dobrze radzą, skonsultuj to jeszcze,i moze badanie wolnego płodowego DNA, które jest nieinwazyjne. Trzymaj sie!
U mnie jednak Histeroskopia i podejrzenie polipa? [emoji23]W międzyczasie robię dodatkowe badania i plus taki,Żr mogę jechac na wywczas....[emoji58]
Szczesciarom gratuluje,zazdroszcze i ... nie lubię Was [emoji12][emoji8]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"