reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem dokladnie ile jakich jest zarodkow, ale doktor powiedzial, ze sa rozne i bardzo dobre i dobre i srednie...
Jutro sie wszystkiego dowiem. Moze chce podac dwa lepsze i jeden slabszy...

reklama
Lolitka gratuluje!!!:)
jestem po USG
6tc3 dzien...jest SERDUCHO piekne mocno bije, dziecko nadrobilo wszystkie zaleglosci ..brakuje mu tylko 3 dni ..ale wiecie co te 3 dni to ta moja miesiaczka niby dziwne co?w kazdym badz razie pieknie sie rozwija klinice ulzylo hihi jak uslyszeli wiesco ze jestem w ciazy...
tp. 19.11 trzeba o jakims suwaku pomyslec:)widzialam dzis is erducho i glowke normalnie jaki postep w ciagu tygodnia szok... :)

marcikuk - ja podchodze w PL
lolitka - gratuluję
Ja po wczorajszej wizycie,przepisał mi narazie progynova, 12.04 - na usg zmierzyć endometrium, jak będzie ok to do 17.04. odbędzie się criotransfer:-) super, ale szybko aż jestem zaskoczona. Coś pisałyście wcześniej co jest dobre na endometrium, jak któraś wie to niech napisze.
Mine2011 - gratuluję,

A ja umówiłam się dzisiaj do lekarza i we wtorek pójdę się sprawdzić. No i jeszcze teściki powtórzę. Tylko tak bardzo się boje ze znikną :-(

Lolitka- gratulacje

Marcikuk- nie znikną!!! co ty za bzdury gadasz!!!

miska126 ja też jestem z listopada- zresztą oboje z mężem:) :) w tym roczku 22 a mąż 32...

joveg ja też mam nadzieję podchodzić pod koniec maja, ale u mnie to jeszcze nic nie wiadomo...

marcikuk że sie boisz ale nie możesz tak myśleć!!! zle myśli odsuwamy na bok ja ci powiem że tak miałam że miałam pozytywnego testa a potem hcg spadło ale ci powiem że czułam że coś jest nie ok, nie wiem jakieś takie złe przeczucia miałam, ale tobie na pewno się uda zresztą już się udało:tak:
meg oooo widze że nie jestem sama ja od jutra zaczynam brać progynove więc będe testować zaraz po tobie:-) na pewno nam obu się uda:tak:a na endometrium to popijam winko, jem migdały i orzeszki:-)
minie gratulacje to pewnie super uczucie usłyszeć bicie serduszka:-)

reklama
In vitro i czerwone wino to nie jest najlepszy pomysl, wiele z was bierze tablety i rozne cuda i z tym alkohole nie sa kompatybilne i nie wiadomo jaki moga miec wplyw, to samo dzialanie co wino ma sok z czerwonych winogron-oczywiscie czysty a nie jakis nektar, dodatkowo osobiscie poprawilam sobie endo o pare milimetrow-bylo perfekt i zaskoczylam za trzecim razem wiesiolkiem-oeparol i siemieniem lnianym oraz polecam pistacje-chociaz inne orzechy tez ok, wszystko sprowadza sie do tego ze po tym i endo jest ok i jak mialam owu to nigdy nie mialam takich pieknosciowych glutow :-), cala kondycja wewnetrzna zdecydowanie mi sie poprawila, kuracje stosowalam ok miesiac przed stymulacja, UWAGA i wiesiolek i siemie nie stosowac po transferze!!!
oczywiscie kazdy robi jak uwaza ale alkohol ma wlasciwosci odwadniajace i wysuszajace wiec tego chyba chcemy uniknac
dodam ze normalnie lubie piwko i winko i od tego nie stronie ale w tej sytuacji to sobie calkowicie odpuscilam
pozdrawiam i zycze powodzenia

Do góry