Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że już tak :-) Beta godna pozazdroszczenia. Ciesze się,że się udało i chyba można już gratulować :-)Dziewczyny 13 dpt beta 58,53... podamy trzydniowy mrozak...moge sie cieszyć?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To dalej czekamy i wierzymy! Kciuki trzymamy jeszcze mocniej! <przytul>Kochane dziekuje za kciuki i mile slowa w tych trudnych chwilach jestescie wielkie :* :*
Dostalam zjebke od embriologa ze za wczesnie zrobilam krew bo mialam dwie wczesne blastki. Wiec grzecznie bede brac jeszcze leki i powtorze bete
Dziewczyny 13 dpt beta 58,53... podamy trzydniowy mrozak...moge sie cieszyć?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Słabo rokował? No to się maleńki rozkręcił :-) Życzę aby beta rosła!Oczywiście, powtórzę w sobotę. To było moje trzecie podejście, a zarodek słabo rokował. Zobaczymy co przyniesie najbliższy czas ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A co było u Was powodem skierowania do in vitro, jeżeli mogę zapytać?Oczywiście, powtórzę w sobotę. To było moje trzecie podejście, a zarodek słabo rokował. Zobaczymy co przyniesie najbliższy czas ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane niestety tym razem tez sie nie udalo test sie nie mylil beta 0.100![]()
I mrozakow brak