Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O Gyncentrum wiem bo też się tam leczę, tylko że oni mogą tylko 20 osób na miesiac przebadać, a na lipiec jeszcze listy nie ma. Orientujesz się może gdzie jeszcze można zrobic to badanie i ile się czeka na wynik?U mnie w klinice mozna, Gyncentrum Katowice.
Trzykrotna ciąża pozamaciczna i usunięcie obu jajowodów...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mała, ale jest, sprawdź przyrost koniecznie.Dziewczyny 13 dpt beta 58,53... podamy trzydniowy mrozak...moge sie cieszyć?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jejku ale do bani to wszystko. Tak mi przykro... Tule mocno.Kochane niestety tym razem tez sie nie udalo test sie nie mylil beta 0.100
I mrozakow brak
Tak mi przykroKochane niestety tym razem tez sie nie udalo test sie nie mylil beta 0.100
I mrozakow brak
Jeśli używa się go z rozwaga to owszem ale wnioski po tym tekście nasuwają się same. Mój lekarz stwierdził że doppler drażni dzieci ale krzywdy im nie robi jeśli nie jest nadmiernie użytkowany.Ja ywazam go za najlepszy moj zakup w ciazy...
Osz kurde tego jeszcze nie słyszałam....ale moooooże....Co myślicie o akupunkturze przed i po transferze? Dzisiaj usłyszałam, że zwiększa szanse. ...myślicie, że to prawda?