anetka303
Fanka BB :)
Po znajomości to 150 ale normalnie kobieta bierze ok 200. Fakt faktem że moje zabiegi trwały po ok 3 godziny ale tak jak mówię po znajomościTylko te dwa zabiegi, 120 zł za jeden. Ile Ty placilas?
[emoji127] 28.10.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po znajomości to 150 ale normalnie kobieta bierze ok 200. Fakt faktem że moje zabiegi trwały po ok 3 godziny ale tak jak mówię po znajomościTylko te dwa zabiegi, 120 zł za jeden. Ile Ty placilas?
Trzymam mocno!dr kucinska robila mi amnio...jutro wyniki.trzymajcie kciuki...
Tak tylko ja juz 4 razWalczymy od początku Gosieńka ja też bez mrozaczków!
Czyli jutro jak zadzwonię, to ktoś, coś powinien wiedzieć? Do pań w rejestracji czy bezpośrednio do lekarza?Ja wino piłam od początku cyklu po 1 lampceA ananasik podobno 3 dni przed i 3 dni po transferze
A i do mnie dzwonili z kliniki na drugi dzień z info ile komórek się zapłodniło i powiedzieli, że jak chcę jeszcze jakieś info to w 3 dobie dzwonić
![]()
Mi dopiero powiedziano w 5 dobie czyli w poniedziałek dzwonila androlog. W sobote mialam wizyte to lekarz widział jak sie rozwijaly i jedna juz byla morula dwie troche wolniejsze. Ostatecznie zostaly dwie blastki klasy 4.Czyli jutro jak zadzwonię, to ktoś, coś powinien wiedzieć? Do pań w rejestracji czy bezpośrednio do lekarza?
Gosia walcz! Jesteś wspaniała, będziesz najlepszą mamą na świecie, musisz być silna! Ja jestem dopiero po pierwszej porażce i raczej nie wyobrażam sobie co czujesz po raz kolejny ale któraś tu kiedyś pisała, że lekarz powiedział, że in vitro w końcu kiedyś musi się udać! Musimy w to wierzyć... Mimo, że młodość mija nam na podziwianiu poczekalni klinik i drzwi gabinetów, to musimy zrobić to dla siebie... Pięknie zareagowałaś na stymulację, tyle zarodeczków, aż nie do wiary, że się nie udało... Ale jesteś dzielna, dasz radę - dla nikogo innego jak tylko dla siebie :* Tulę i myślami jestem z Tobą...Tak tylko ja juz 4 razjesli sie zdecyduje
To poczekam do soboty. ...Mi dopiero powiedziano w 5 dobie czyli w poniedziałek dzwonila androlog. W sobote mialam wizyte to lekarz widział jak sie rozwijaly i jedna juz byla morula dwie troche wolniejsze. Ostatecznie zostaly dwie blastki klasy 4.
U mnie 14 dni po IUI beta wynosiła prawie 100. U Ciebie jest 13 dni i zarodek 3 dniowy wiec razem 16. Beta troszkę mała więc koniecznie sprawdź przyrost. Może była późna implantacja.