reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
bulka - trzymaj się kobieto i na ciebie przyjdzie czas. Tez będziesz miała swoja fasolkę. Kiedy planujesz powrót do walki??

joweg - pol roku przed??? nie ja jeszcze podczas stymulki podpalałam. Tak się stresowałam ze nie moglam rzucic, ale w koncu sie zawzięłam i zadalam sobie pytanie co jest wazniejsze. Ale znam takie co pala podczas całej ciąży i wszystko jest ok ale to już jest niemądre.

A ja powroce do tematu ktory juz poruszalam wczesniej, stwierdzicie ze moj ulubiony temat ostatniego tygodnia mianowice moje piesi:-) od wczoraj mnie tak bola ze masakra jakas. ale co tam to chyba dobra oznaka:-):-):-):-)

marcikuk może to być od hormonów, ale też oznaka fasolki więc na pewno u Ciebie wszystko gra i dzidzia się rozgosci na 9 m-cy-mnie do tej pory bolą no i urosły-fakt małe też nie były no ale teraz...No ale to dla dzidzi przecież:-)

marcikuk- moja szwagierka jak zaszla w ciaze to nie przestala palic czasami wydaje mi sie ze palila za dwoje minimum paczke dziennie i piwka tez se nie zalowala :D i dzidziusia ma superrr :)

Marcikuk- a teścik powtarzałaś?!?!?!

Joweg- to, że dzidzia teraz jest OK nie znaczy, że za kilka lat tak będzie- może mieć m.in problemy z koncentracją, być nerwowe itp.......

magdusia31, sylha- i tak bedzie nerwowa jak bedzie w takim domu wychowywana , wiesz moja szwagierka chce juz rozwod a maly ma 3 miesiace nie cale :( to przykre a wogole nie usuneli ciazy bo ja wyplakalam jak tak mozna :(

Joweg no i własnie to jest ten przykład kiedy my mamy problemy i musimy tyle przejść zeby móc zostac mamą, a szwagierka jest ta, której bez problemu się udało i nie docenia tego co ma-matko chcieli usunąć-mogli wczesniej pomysleć skoro kolejnego dziecka nie chcieli no ale tak to już jest na tym świecie niesprawiedliwie-tylko dziecko nie jest niczemu winne-jejku gdyby nie Ty nie było by go na świecie-bardzo smutne i przykre:-(

magdusia31- to pierwsze dziecko !! i wogole caly czas tabletki anty brala , a jak zaszal to piwedziala ze kosztuja 60 euro a teraz jak ja bylam u lekrza do do 21 roku zycia kasa chorych doplaca i tylko 5 euro wiec specjalinie zlapala go na dziecko a teraz ma socjal i wszytsko to po co jej facet:D ona na etapie bravo girl a ma 20 lat :/

reklama
Do góry