Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co Wy macie z tymi plastrami?!?!?Ja się nie dałam w to wciągnąć, bo potem by mi się zaczął odklejać i tylko bym się stresowała a to przecież niewskazane jest!!!!

o, kochana, przepraszam, ze zapomnialysmy o tobie!:-) to trzymamy sie razem, mamy silna ekipe, wiec damu rade...Joweg, Kate82 i Milaa, nie zapomnijcie o mnie hihhi Ja mam miec punkcje na poczatku maja, wiec jesli bedzie transfer to jakos tak jak Wy :-).

co to za konowaly u was lecza...ale musialas sie naprzezywac..wspolczuje. dobrze, ze wracasz do sil
ale ci sie historia potoczyla...niesamowite...
kochana, przeciez robilas test i jest pozytyw...to teraz juz powoli mozesz oddawac sie radosciom a nie smutkom...oczywiscie potwierdzi wszystko betka, ale kochana jak bedziesz negatywnie nastawiona to, maluchy sie beda denerwowac!
takze powoli zacznij wierzyc, ze za 8m-cy bedziesz mamusia:-)no to zaciskamy &&&...no a czemu w koncu nie 3 maluchy tylko 2? uwazaj teraz na siebie i wypoczywaj:-)Dziewczynki ja juz jestem w domku z dwoma maluszkami w brzuszkuDoktor powiedzial, ze zarodki sa idealne. 17.04 mam robic bete. Oczywiscie od razu po transferze na brzuchu przykleilam plasterek. Pozdrawiam wszystkich.
no to zaciskamy &&&...no a czemu w koncu nie 3 maluchy tylko 2? uwazaj teraz na siebie i wypoczywaj:-)
może dlatego że nie muszę juz tak długo czekac na nastepne crio, chyba to mi tak dodaje skrzydeł
w maju lece do polski potem tylko czerwiec i w lipcu myślę bedzie crio takze szybko minie, a tak musiałabym czekac pewnie do września.
ehh pamietam to cudowne uczucie, superr niech teraz betka ładnie rosnie