reklama

Kto po in vitro?

reklama
6 komorek ladnie sie zaplodnilo. 2 maluchy czekaja. A rozpoznanie to nieplodnosc idiopatyczna... wszystkie badania moje i meza ok. Nie mamy pojecia co jest nie tak...niewiedza nas dobija:(
To jesteśmy w podobnej sytuacji... ja też po pierwszym nieudanym transferze... i również zostały nam dwa mrozaki :-) Walczymy dalej. Transfer miałaś na "świeżo" po punkcji?
Ostatnio gdzieś wyczytałam ,że większa ilość ciąż jest po criotransferach :-) nie wiem dokładnie ile w tym jest prawdy, ale warto wierzy,że crio będzie dla nas szczęśliwe :D

Czyli nieplodnosc idiotyczna..albo zle zdiagnozowana. Kariotypy robiliscie tak? Te immunologie tez?

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]
Kariotypy owszem - są prawidłowe. Immunologii do tej pory nie ruszałam ( oprócz sprawdzenia w kierunku ch.Hashimoto bo siostra ma).
Rozmawiałam przed chwilą z lekarzem, proponuje cykl przerwy, a potem do boju :)

reklama
Kariotypy owszem - są prawidłowe. Immunologii do tej pory nie ruszałam ( oprócz sprawdzenia w kierunku ch.Hashimoto bo siostra ma).
Rozmawiałam przed chwilą z lekarzem, proponuje cykl przerwy, a potem do boju :)
A nie chcesz jeszcze dokładniejszych badan zrobic? Ja sie na tym nie znam ale duzo dziewczyn z forum miala z tym styczność

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry