Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ano tak wyszłoDzień dobry wszystkim!
@Emilianka6966 dobrej wizyty i podglądania małego człowieczka. Jak się czujesz Kochana?
@Oska305 tutaj podglądamy dwa wspaniałe brzdące! Czekaaamy z niecierpliwością na info co się dzieje u mamusi w brzuszku
@Liv26 chyba obiło mi się o uszy, że dziś powtarzasz betę? Zaciskamy mocno kciuki. [emoji110][emoji110]
No psychicznie to bardzo dobrze,chyba dlatego ze zdecydowalismy sie chwilke odsapnac i poczekac do wrzesnia.Wroce wypaczeta gotowa do dzialania.No to u mnie tez pierwsze nieudane niestety... mam dwa mrozaki 3 dniowe i chcialam od razu ale niestety pojawil sie cykl bezowulacyjny i musialam miec przerwe. Teraz czekam na wizyte mam za tydzień we wtorek i mam nadzieje ze wszystko juz u mnie ok i moge podchodzic do crio. A psychicznie jak tam? U mnie bardzo roznie... ale generalnie to strasznie słabo znosze niepowodzenie... niestety sporo placze. Chce walczyć ale.są ciezkie dni....
Oczywiście, że jest szansa. Gosiu trzymam kciuki, na Twoim miejscu tez szukalabym opinii innych lekarzy.Kochana ale to jak w koncu jestes zadowolona czy nie ?jaki plan ma na ciebie dr Lewandowski ?
Ja tez mam zamiar wybrac sie do novum na konsultacje i wlasnie zastanawiam sie do ktorego lekarza. Po naszych 3 pelnych procedurach z niepowodzeniem napewno zmieniam klinike chcem zobaczyc co powie ktos inny na nasz kiepski przypadek czy jest jeszcze szansa na zostanie rodzicami![]()
Powodzenia dzis dziewczynyDzień dobry wszystkim!
@Emilianka6966 dobrej wizyty i podglądania małego człowieczka. Jak się czujesz Kochana?
@Oska305 tutaj podglądamy dwa wspaniałe brzdące! Czekaaamy z niecierpliwością na info co się dzieje u mamusi w brzuszku![]()
@Liv26 chyba obiło mi się o uszy, że dziś powtarzasz betę? Zaciskamy mocno kciuki. [emoji110][emoji110]
Gosia może spróbuj Kriobank Białystok i dr Kuczyńskiego on naprawdę szuka przyczynyKochane powodzenia dzisiaj na wizytach![]()