reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi też została jedna ampula menopuru 75 jeszcze nie rozrobiona jak coś gosiu podaj adres to prześle.Miałam dzisiaj pick-up a transfer 4-ego jak dobrze pujdzie dwóch zarodeczków, trzymajcie kciukasy. A powidzcie kiedy mam tego ananasa zajadać?
Boze kochane jestescie zaraz sie okaze ze jeszcze na wizyte nie pojade a juz polowe lekow uzbieram :)

Ananas 3 dni przed i 3 dni po transferze 1-2 plastry
Trzymam kciuki mocno
Wysylam priv :)

Hej :D
Dopiero co wróciłam po Warszawka "zablokowana" po burzach....
Trafiłam na innego lekarza bo moja gin na urlopie i mnie lekko zszokował ale oczywiście pozytywnie no bo jakby inaczej ;);) dzisiaj mam 5dc a On już dzisiaj kazał Menopur 225 j. i lecimy krótkim protokołem. Powiedział, że skoro długi takie złe efekty miał to krótki na mnie zadziała i jazda :D:D
W pon następna wizyta a chyba ok 10 lipca już punkcja ale sprint, hihihiiii....:D:D

A teraz siadam i czytam zaległości na forum Dziewczynki Kochane bo troszkę tego mam :tak::tak:
Lol kochana szybciutko zaczynasz super :)
Trzymam.mocno kciuki za piekne komoreczki i udany transfer

Cześć dziewczynki, trochę się nie oddzywalam, jestem na urlopie,musialam się zresetować, wczorajsza wizyta przebiegła spokojnie, byłam trochę zestresowana bo rano bardzo mnie brzuch bolał, musiałam nospe wziąć - 2 tabletka w ciąży, nie chcę się faszerować bo się oczytalam, a maluszek ma sie dobrze , 3,7 cm serduszko zwalnia, za dwa tygodnie prenatalne;) mdłości stopniowo ustają,ale niezupełnie, wczoraj zwróciłam lody, wogóle słodkie mnie odrzuca... odpoczywam ile mogę choć w domu ciężko, do tego piesek się przyplatal na podwórko i niancze jak dziecko, bo wyglodzony i katowany...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ale to jak w koncu jestes zadowolona czy nie ? :) jaki plan ma na ciebie dr Lewandowski ?
Ja tez mam zamiar wybrac sie do novum na konsultacje i wlasnie zastanawiam sie do ktorego lekarza. Po naszych 3 pelnych procedurach z niepowodzeniem napewno zmieniam klinike chcem zobaczyc co powie ktos inny na nasz kiepski przypadek czy jest jeszcze szansa na zostanie rodzicami :)
no to tak jak ja...jeszcze tylko wyniki genetycznych niech dostanę..Ty miałas robione?

reklama
WiEm wymieszany 30 dni jest wazny :) ale czasami komus zostanie np amp 75ml. Bede szykac w necie jest sporo ogloszen co jakis czas bo ktos np naturalnie zaskoczyl :)
Najpierw jednak musze isc na konsultacje do invicty i do novum zeby wiedziec jaki plan jakie leki bo w ciemno kupowac nie bede
Ja mam fraxiparine 9 szt, z chęcią odstępie i wyślę jeśli będzie potrzebna :) lekarz kazał mi już odstawić

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry