jasani
Fanka BB :)
Serduszko to tak 7 tydzień dopiero. Ale kropek jest i to jest najważniejszePo USG, widziałam małego kropka, ale serduszka jeszcze nie było. Beta trochę ponad 3000. Może na wizycie za tydzień będzie mi dane posłuchać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Serduszko to tak 7 tydzień dopiero. Ale kropek jest i to jest najważniejszePo USG, widziałam małego kropka, ale serduszka jeszcze nie było. Beta trochę ponad 3000. Może na wizycie za tydzień będzie mi dane posłuchać![]()
Wspalniale Słońce[emoji9] . Niezapomniane uczucie zobaczy swoje szczęście, prawda? Ja do 18 tyg płakałam przy każdym usg. Dopiero na ostatnim śmiałam się cały czas.[emoji7] [emoji7] [emoji4]
Dzwonili z kliniki. Mam zamrożonych 10 blastek! Popłakalam się ze szczęściaTylko jak ja teraz wytrzymam do sierpnia!
To u Ciebie wszystkie zapłodnili? Mieliście jakieś wskazania?Dzwonili z kliniki. Mam zamrożonych 10 blastek! Popłakalam się ze szczęściaTylko jak ja teraz wytrzymam do sierpnia!
Mi lekarz nawet przy długim nie zabraniałŻadna mi nt tego seksu nie odpowiedziała? Dziewczynki wiecie coś na ten temat przy krótkim protokole (chodzi mi o to, że bez antyków przecież)
Mi powiedziała, że jak jakiś jeden się dostanie plemnik po antykach oczywiście to będziemy mieli problem i żeby zbastować ale tutaj to już nic nie wiem...Mi lekarz nawet przy długim nie zabraniał![]()

Zapłodnili wszystkie. A czy były wskazania to w sumie nie wiem. Może dlatego, ze mój mąż ma słabe nasienie.To u Ciebie wszystkie zapłodnili? Mieliście jakieś wskazania?
U mnie też nic nie wspominali, że mamy się wstrzymać.Żadna mi nt tego seksu nie odpowiedziała? Dziewczynki wiecie coś na ten temat przy krótkim protokole (chodzi mi o to, że bez antyków przecież)