Okropny ten czerwiec dla wielu z nas[emoji22] tak mi przykro[emoji20]No niestety dziewczyny <0,1. [emoji24]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Okropny ten czerwiec dla wielu z nas[emoji22] tak mi przykro[emoji20]No niestety dziewczyny <0,1. [emoji24]
Mam jeszcze 2, ale nie mam nadziei w tej chwili ze sie z którymkolwiek uda! Crio jest szansa nawet powyżej 40% skoro jest tak duża szansa to czemu nam sie nie udało. Mamy już jedno dziecko co sie mogło takiego zmienić ze sie nie udaje. [emoji30][emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro [emoji20]No niestety dziewczyny <0,1. [emoji24]
Odpocznij.....zdobędziesz nowe siły do walki. ...to wszystko chyba jest loteria...Mam jeszcze 2, ale nie mam nadziei w tej chwili ze sie z którymkolwiek uda! Crio jest szansa nawet powyżej 40% skoro jest tak duża szansa to czemu nam sie nie udało. Mamy już jedno dziecko co sie mogło takiego zmienić ze sie nie udaje. [emoji30][emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro...[emoji22] [emoji22] Tylko broń Boże się nie poddawaj.No niestety dziewczyny <0,1. [emoji24]
No niestety dziewczyny <0,1. [emoji24]

Przykro mi Kochana.....
Ale dołożymy Cię do kwietniowych porodówek za to
Nie smuć się my też to przechodziłyśmy, teraz zrób co chcesz, zaszalej, zrób co chcesz i zbieraj siły od nowa i jaaazda!!!![]()
No raczejWiem, że to stare pytanie ale kto pyta nie błądzi a ja lubię pytać
czy mogę się kochać w krótkim protokole w trakcie stymulacji?
W długim mi nie pozwoliła, bo mogły popękać pęcherzyki, a skoro za tydzień pewnie dopiero punkcja (nie znam się bo to pierwszy raz ten krótki) to mogę w weekendzik jakiś seksik odwalić czy celibat?![]()
Lol gratulacje ale piekny wynik ❤❤Dzwonili z kliniki. Mam zamrożonych 10 blastek! Popłakalam się ze szczęściaTylko jak ja teraz wytrzymam do sierpnia!