gosia321
Fanka BB :)
To bylo wskazaniem u nas tez zawsze wszystkie byly zapladniane wlasnie z powodu kiepskich wynikow emkaZapłodnili wszystkie. A czy były wskazania to w sumie nie wiem. Może dlatego, ze mój mąż ma słabe nasienie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To bylo wskazaniem u nas tez zawsze wszystkie byly zapladniane wlasnie z powodu kiepskich wynikow emkaZapłodnili wszystkie. A czy były wskazania to w sumie nie wiem. Może dlatego, ze mój mąż ma słabe nasienie.
To zalezy od lekarze. Oni moga wpisac w papiery z ktorych sie rozliczaja jakiekolwiek wskazanie do zaplodnienia wszystkich komorek jesli takie jest ale nie kazdy lekarz chce sie bawic w dodatkowa papierologieHmm, u nas też słabe, a mogliśmy tylko 6 zapłodnić.
Ja też mam swoją sunię na zdjęciu a kotek śliczny, ja w ogóle mam pierdolca na punkcie zwierzątNo teraz tylko ja ze zdjeciem swoim to stwierdzilam ze zmienie na swojego kotela![]()
Kochana tak mi przykro tule mocno :*No niestety dziewczyny <0,1. [emoji24]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hehe u mnie tez pierwsza rzecza jaka zrobilam.to bylo zapalenie papierosa na zalamke i piwkoRaczej do Majowych, bo odpuszczam w przyszłym miesiącu potrzebuje przerwy. Jadę na wakacje 19 lipca poszaleje. Uchleje sie, już zapaliłam papierosa bo sie załamałam po tej informacji. Poddać sie nie poddam. Mam jeszcze 2 próby. To wszystko jest takie trudne! Zastanawiam sie nad zmiana lekarza. Zaciągnięciem innej opinii.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, że to stare pytanie ale kto pyta nie błądzi a ja lubię pytać
czy mogę się kochać w krótkim protokole w trakcie stymulacji?
W długim mi nie pozwoliła, bo mogły popękać pęcherzyki, a skoro za tydzień pewnie dopiero punkcja (nie znam się bo to pierwszy raz ten krótki) to mogę w weekendzik jakiś seksik odwalić czy celibat?![]()
Haha bo myślałam, że to Ty się zamieniłaś w KicięNo teraz tylko ja ze zdjeciem swoim to stwierdzilam ze zmienie na swojego kotela![]()