Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo tak jest. A tam biadola ze sie niby lepiej wchania. Przyjechala firma zaproponowala bonusy za recepty i tyle.W cenie[emoji16] serio nawet mi lekarz wczoraj to powiedział
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
[emoji22] przykro...Dziewczyny niestety beta spadła... Boże jakie to cholernie ciężkie;( nie mogę się pozbierać ;(
Polecam mace nam poprawila morfologie z4 na 18 %Mój maż uprawia bardzo dużo sportu - biega po 25 km 3 razy w tygodniu do tego jeździ na rowerze, alkohol pije w małych ilościach od święta, odżywia się dobrze (owoce, warzywa pełnowartościowa dieta) i niestety wyniki poprawiaja się co do ruchliwości ale nie co do prawidłowej budowy [emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mocno trzymam[emoji110] [emoji110] [emoji110]Nie odzywam sie wcale ostatnio, ale jakos probuje sie wylaczyc i nie myslec. Ale dziewczyny trzymajcie kciuki w srode lece na bete i tak sie boje co to znowu bedzie![]()
Dupek. A nie mozesz zadzwonic do kliniki zeby ci wystawili recepte i wyslali bo ci zabraklo i wtedy popros o luteine.Ja jak poprosiłam lekarza o zmiane lutinusa na luteine to powiedzial ze i tak duzo roznicy nie bedzie a jak po aptekach chodzilam to wszedzie lutinus byl po ponad 200zl w jednej aptece ktora współpracuje z klinika to krzykneli 260zl za op 21tab. A luteina max 60zl. Faktycznie małej roznicy nie bylo[emoji6]
Wyslalam na privWyślij mi swój adres to postaram się jeszcze dziś menopur wysłaćpozdrawiam
Dziewczyny niestety beta spadła... Boże jakie to cholernie ciężkie;( nie mogę się pozbierać ;(
Kochana tak mi przykroDziewczyny niestety beta spadła... Boże jakie to cholernie ciężkie;( nie mogę się pozbierać ;(