reklama

Kto po in vitro?

reklama
Laski mam do oddania 24 zastrzyki fragmin 5000 jm 0.2 ml. Są oczywiście w oryginalnych opakowaniach , każda ampulkostrzykawka oryginalnie zamknięta, termin ważności maj i październik 2018. Szkoda mi wyrzucić może komuś się przyda?

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny mam do Was pytanie odnosnie tego co powinno sie jesc/pic przy stymulacji a dokladniej chodzi mi o mleko. Jedni mowia zeby pic duzo mleka a inni zeby wogole. Czy ktoras wie?

Dziewczyny mam do Was pytanie odnosnie tego co powinno sie jesc/pic przy stymulacji a dokladniej chodzi mi o mleko. Jedni mowia zeby pic duzo mleka a inni zeby wogole. Czy ktoras wie?
Ogólnie zaleca się dietę wysokobiałkową i w miarę lekkostrawną - bez ostrych przypraw itp. Niektóre kliniki mają na stronie info odnoście tego co można jeść albo czego unikać - gdzieś na to trafiłam ale nie pamiętam, jaka to była klinika... ;/ poszperaj trochę, na pewno znajdziesz :)

Jeśli chodzi o mleko to pierwsze słyszę :D Kobietom - zwłaszcza tym starającym się o dziecko zaleca się przynajmniej jedną porcję pełnotłustego nabiału dziennie

reklama
A powiedz mi czy po histeroskopii czekałaś jeden cykl czy od razu startujesz? I ile czekałaś na wyniki histopatu?

Ja sie umawiałam jak mi pasowało, nie miało to znaczenia.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja miałam histeroskopię w tym cyklu i na drugi dzień leciałam samolotem. Lekarz mi powolił. Było ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry