reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
to ja chyba pojde na bete 7 dnia :d nie bede sie nakrecac za dlugo wtedy bo te 12 dni ktore kaza nam czekac to 12 dni za dlugo hehehe, milego dnia kobitki :)

Uf zaległości nadrobione- niedługo to całą książkę można by nap0isać z tych postów tyle tego jest:)

ika- gratulacje wielkie:)

JoM u nas nadal nic nie wiadomo:( dawczyni miała iść dziś do gina, ale nie poszła. podobno idzie jutro, a ja nadal nic nie wiem żadnych szczegółów. Zaczynam się denerwować!

betki mi nie zrobili bo lekarka powiedziala ze tutaj nie robia raczej a poza tym skoro mi 7 testów potwierdziło ciąże to co ja jeszcze chce. w poniedzialek jestem umowiona z położna bo tutaj położną prowadzi ciążę.

aniloeczek - glowa do gory juz blizej niz dalej

joweg ja robiłam test 8 dnia po transferze....i była blada krecha druga :)ale ewidentnie była:)zarodki były 3 dniowe.....a 2 kwietnia minęła mi rocznica transferu:):):)

Bąbel nam rośnie.....
A w ogóle hej babencje!!!!!!!!:)
Dawno mnie nie było...:(Wiecie może kiedy po cesarce mogę zgłosić się po odbiór mrozaczków????

szarlotka..kochana a przypomnij nam czemu ty mialas IVF? i czytam, ze mialas podane dwa zarodki a zostal z toba jeden, tak?
no a jak tam maluszek sie miewa? mamusia szczesliwa?:-):tak:

reklama
Do góry