adunnnia90
Fanka BB :)
Kochana jak Twoja beta? Trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]U mnie po trzech dniach pojawila sie tez taka jak nigdy w obfitosci i bolesnosci![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana jak Twoja beta? Trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]U mnie po trzech dniach pojawila sie tez taka jak nigdy w obfitosci i bolesnosci![]()
Ja też!!!Kochana jak Twoja beta? Trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Link do: Badania USG » SIS, czyli SonohisterografiaDzoasia co to SIS?
Poprzednie polipy byly male bo chyba najwiekszy mial 7mm i one nie rosly dalej. Ten ma chyba 5x3mm tez jest maly. Normalnie nie chce mi sie wierzyc ze tak szybko po histero mi znowu ten polip wyskoczyl..
Na mysl ze po tak dlugim oczekiwaniu nie dojdzie do transferu i znowu musze przylatywac do pl i wszystko organizowac na nowo az mi sie slabo robi[emoji17]
Witaj! Kojarzę Cię, bo na początku roku też podczytywałam forum o IUI, bo sama podchodziłam 3 razy, ale się tam nie udzielałam... Smutne, że prawie wszystkie z was z tamtego czasu przechodzą na ten wątek...Cześć dziewczyny... jestem tu nowa.. byl am na forum iui... jestem po trZeciej iui Czekam na wyniki ale czuje że się nie udało.. . Więc kolejny krok in vitro....... oby Nam się udało..... dajecie DziewcZyny nadzieję.... wszystkim gratuluję którym sie udało.. .a tym którym się nie udało trzymam kciuki... trzymajcie się głowa do góry i dalej walczymy....
Witaj! Kojarzę Cię, bo na początku roku też podczytywałam forum o IUI, bo sama podchodziłam 3 razy, ale się tam nie udzielałam... Smutne, że prawie wszystkie z was z tamtego czasu przechodzą na ten wątek
Kiedy betujesz? Mam nadzieję, że nie będziesz musiała do nas dołączać na stałe, no chyba żeby nam pokibicować![]()
Uda się na pewno, tylko trzeba niestety odnaleźć w sobie duuuże pokłady cierpliwości... Ja z IUI wiązałam ogromne nadzieje, bo wreszcie miałam wtedy konkretną lekarkę, cudowną kobietę i świetnego fachowca, ale i tak "dostałam w pysk" 3 razy i nie było sensu dalej czekać na cud... Musiałam zmienić klinikę i znowu zaczynać "od początku" - pierwsze podejście przebiegało książkowo, niestety do czasu aż powtórzyłam betę... Z IVF to jest tak, że do transferu można jeszcze niektóre rzeczy przewidzieć, potem to już tylko loteria...Betuje 13 lipca jeszcze niby troche czasu ale mam wszystkie objawy jak zawsze na @. Chyba ze się stanie cud no Szkoda myslalam ze Nam się uda i nie będzie potRzebne ivf Ale nie mieliśmy tyle szczęścia..... Trochę sie boję ze może sie nie udać Ale z drugiej strony myślę ze musi się udać MUSI
Kochana jak Twoja beta? Trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Sama wiesz po moich objawach. ....że zwiastowaly coś wspaniałego! !!Objawy typowo okresowe. ....Betuje 13 lipca jeszcze niby troche czasu ale mam wszystkie objawy jak zawsze na @. Chyba ze się stanie cud no Szkoda myslalam ze Nam się uda i nie będzie potRzebne ivf Ale nie mieliśmy tyle szczęścia..... Trochę sie boję ze może sie nie udać Ale z drugiej strony myślę ze musi się udać MUSI
To my razem z TobąCzekam jeszcze na wyniki![]()