Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szanse z mrozakow sa wieksze o ok 10% przynajmniej u mnie w klinice maja takie statystyki ,Dziewczyny a któraś z Was dotarła do info jakie szanse są z mrożaczków? Czy w porównaniu ze świeżakami bardzo to spada. Zastanawiam się ile (jeśli będzie więcej zamrozić) i ile razy podchodzić do Kriotransferu.
5-cio dniowy zarodekO jeju jeju ja jeszcze w tych słowach kluczach nie jestem obcykana - blastek to?
W jakiej klinice? Oby tak było bo mój pierwszy transfer będzie właśnie mrozaka. Czas się wlecze.Szanse z mrozakow sa wieksze o ok 10% przynajmniej u mnie w klinice maja takie statystyki ,![]()
Ja za leki do stymulki zaplacilam niecale 200zlA ile Was wyniosły same leki z refundacją do in vitro? Wiem, że to jest różnie ale muszę wiedzieć choć jak mniej więcej się przygotować?
Macierzynstwo krakow. Ale ze swiezaczka tez byla ciaza, tylko biochemiczna... teraz liczę ze malenstwo zostanie na dluzej...W jakiej klinice? Oby tak było bo mój pierwszy transfer będzie właśnie mrozaka. Czas się wlecze.
Ja za leki do stymulki zaplacilam niecale 200zlale po transferze wyszlo jakies 500
A raczej na zawszeMacierzynstwo krakow. Ale ze swiezaczka tez byla ciaza, tylko biochemiczna... teraz liczę ze malenstwo zostanie na dluzej...