Szczescie1986
Fanka BB :)
jakie to sa ceny! ja nie mieszkam w Polsce ,ale u nas nasze ubezpieczenie wieksza czesc pokrywaJak ja bym chciala tyle placic.. mnie gonal na 7 dni prawie 2tys kosztowal a boje sie wiedziec ile jeszcze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakie to sa ceny! ja nie mieszkam w Polsce ,ale u nas nasze ubezpieczenie wieksza czesc pokrywaJak ja bym chciala tyle placic.. mnie gonal na 7 dni prawie 2tys kosztowal a boje sie wiedziec ile jeszcze
Ojej... Strasznie dużo.... Ale to bez dofinansowania?Jak ja bym chciala tyle placic.. mnie gonal na 7 dni prawie 2tys kosztowal a boje sie wiedziec ile jeszcze
powodzenia i 3mam kciuki!a powiedz mi czy prowadzisz normalny tryb życia bo ja tak sie denerwuje ,ze jedyny kierunek to u mnie lodówka i toaletaHej ja też miałam transfer we wtorek dwóch blastek ale ja betuje 14-ego 10dpt
Ja też chciałam betowac dopiero 10dpt.... Dziewczyny mnie namówiły na 7....i nie żałuję....o 3 dni więcej szczęściaHej ja też miałam transfer we wtorek dwóch blastek ale ja betuje 14-ego 10dpt
Ja odkąd trafiłam na konkretną lekarkę w zeszłym roku w maju to już 40 tys poszło... A wcześniej tyle lat jakiś konował leczył mnie tabletkami, które w ogóle nie działały...Jak ja bym chciala tyle placic.. mnie gonal na 7 dni prawie 2tys kosztowal a boje sie wiedziec ile jeszcze
Ja bardzo dbałam o siebie, byłam na L4, dużo spalampowodzenia i 3mam kciuki!a powiedz mi czy prowadzisz normalny tryb życia bo ja tak sie denerwuje ,ze jedyny kierunek to u mnie lodówka i toaleta
boje sie,wczoraj miałam dziwny ból brzucha w lewym boku jakby cos wchodzio mi w zebra, dzis rano to samo nie moglam dobrze spac...mineło dopiero po 11 i jest ok,zadnych objawów nic nie dolega mi!miałaś może takie bóle?Ja też chciałam betowac dopiero 10dpt.... Dziewczyny mnie namówiły na 7....i nie żałuję....o 3 dni więcej szczęściaTakże polecam!A jeśli ciąża jest (a zapewne jest
) to w 6-7 dniu beta będzie pozytywna
![]()
no włąsnie ja leże i dam o siebie ale jutro 4 dopiero dzienJa bardzo dbałam o siebie, byłam na L4, dużo spalam![]()
Dziękuję za miłe słowa [emoji5] jedną bakterie udalo sie wybic od razu, pojawila się druga mam nadzieję, ze tez od razu sie uda wybić i będzie tylko lepiej [emoji6] krwawien to gin powiedziała, ze mogę spodziewać się do 16tc, a leci 14tc...ale czytałam, ze i do 20tc dziewczyny sie z tym borykają. Na szczęście czas mi w miarę szybko leci i mam wielkie oparcie w mężu i rodzinie i forum tez pomaga [emoji106]To podejrzenie pustego jaja pamiętam, bo podczytywałamAle czułam, że to fałszywy alarm, normalnie czułam to w kościach
Areszt domowy też da się przeżyć, tylko szkoda, że te bakterie się plączą...;/ Ehhh, byle tylko maluszkowi te antybiotyki pomogły... Żeby się nie dał jakiemuś dziadostwu
Kibicuję szczęśliwemu zakończeniu
![]()
Od 2dpt miałam TYPOWE bóle okresowe (ból brzucha, krzyża, głowy)boje sie,wczoraj miałam dziwny ból brzucha w lewym boku jakby cos wchodzio mi w zebra, dzis rano to samo nie moglam dobrze spac...mineło dopiero po 11 i jest ok,zadnych objawów nic nie dolega mi!miałaś może takie bóle?