reklama

Kto po in vitro?

agawa...a dlaczego mamy sie nie zalapac na szczescie?co my gorsze jestesmy !:-) damy rade :tak:

joweg...u mnie podstawowe badanie to byloTSH i te 4 rozklady...mnie wyszlo delikatnie podwyzszone, wiec musze to nadzorowac...mysle, ze beda mi powtarzac to badanie przed transferem...
odpoczywaj poki mozesz kochana, bo potem te twoje 3 bable nie dadza ci spokoju:-D

ika...hura!! gratuluje kochana:tak:

anioleczek...dobrze, ze z dawczynia sprawa sie wyjasnila...i teraz juz pewnie jestes spokojniejsza, ze wszystko idzie po twojej mysli:tak: daj znac co lekarz powiedzial:-)

a ja jutro z rana na posiew ide...nienawidze jak ktos mi gmera w podwoziu i to dodatkowo czyms mi otwiera wejscie...masakra...ale dla dobra sprawy sie poswiece, byle by sie okazalo, ze jest wszystko ok i zadnych bakterii mi nie wychoduja:tak:
milego dnia, uciekam z moim na spacerek bo codzinnie dlugo chodzimy na spacery, zeby moja krew dobrze krazyla:-D

reklama
po świętach mamy same dobrze wiadomości na forum:)
Dzwoniłam do doktorka
ech jestem taka przejęta, że nie wiem co pisać... więc tak powiedział, że dokąd dawczyni bierze antyki, to ze mną nic się nie dzieje. Wizyta planowana jest w okresie majowego weekendu, ale dokładnie mamy się umawiać w ostatnim tygodniu kwietnia. Jak ona będzie stymulowana to ja też. Żadnych badań mam do tego czasu nie robić (dziwne? ale jak tak mówił lekarz...) więc czekam na MAJ!!!:-)

anioleczek- to nasza grupka juz na maj jest hehehe :) superrr :) na kiedy ci transfer wypadnie ?

miliaa- u mnie robia caly czas TSH tylko ale teraz zrobilam szczegolowo u innego lekrza , no i wielkie oczekiwanie na :

MAJ !!!!!!!

anioleczek- anytki czyyli zastrzyki czy antykocepcyjne tabletki ? to superrr ale 20 to niedziela :d ja licze na 21 maja transfer :D a tesciowej urodziny hhehehe to moze bedziemy mialy razem transfer:D

to czekamy razem ja jak dostane 6 maja @ to 8 bede miec wizyte i zaczne juz brac jakies hormony :) moze dostaniesz superr prezent na rocznice slubu bo widze ze masz poczastkiem czerwca :)

reklama
czesc dziewczyny już po pracy na szczęście:)
ika tak była po in vitro ale nie pamietam ile czasu miała plamienia ale dośc długo:tak: tak więc nie martw sie tylko dbaj o siebie o maluszki:-)

aniołeczek- super że już macie nowa dawczynie także już wszystko idzie do przodu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry