Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kobiety starające się bardzo często śnią o potomstwie... Mi ostatnio te sny dały spokój ale "dręczyły" mnie dość długo... Budziłam się z uśmiechem, bo przynajmniej we śnie mogłam poczuć jak to jestJeju podziwiam cię że masz tyle siły. U mnie , dużo krócej a już nie daje rady.
Ja już w trakcie iui rozmawiałam z lekarzami o in vitro. Ostatnio też z lekarką już chyba wszystko omówiłyśmy i mówiła że zaraz jak okaże się że nic nie wyszło zaczynamy stymulkę. Zobaczymy co dziś się dowiem. Mam nadzieję że nie będę musiała czekać.
Niestety wiem że istnieje takie zagrożenie. Mam jednak nadzieję że nie dojdzie do hiperki.
Wiecie co dziś miałam mega dziwny sen. Śniło mi się że poszłam do lekarza z bólem brzucha i urodziłam dziecko. Nikt nie potrafił zrozumieć jakim cudem skoro brzuch nie urósł, okres miałam a nagle rodzę piękna córeczkę. Tuliłam ją w ramionach, była taka śliczna i malutka. Aż nie chciałam się obudzić...rano wstałam to mi się tak smutno i pusto zrobiło...
Każdy organizm jest inny. Wiem, że nie chciałaś i tak się nie stałoNie chciałam nikogo zniechęcić.... Albo przestraszyć...bardziej w drugą stronę....
Jak pisałam ja naprodukowałam 35+ jajek, z czego pobrali 20. Mnie pobolewało całe podbrzuszeCzyli też miałaś ból jajnika z jednej strony? u mnie akurat to ciągle lewa.Czyli jednak faktycznie może to być to od tych leków które biorę i z stąd ból już tyle dni
Ja mam rozległą endometrioze i 4 razy miałam krótki z antagonista za każdym razem efekt był inny .U mnie ok 1000zl menopur i orgalutran.
Myśle ze można spokojnie zapytać o to ze zależy ci na jakości jajeczek wiec czy długi protokół nie byłby lepszy.
Jak mi Lewandowski orzekł endomende to od razu powiedział ze to od razu wskazanie do długiego protokołu żeby jakość jajek wypracować.
Kciuki!
Kiedy masz @ i zaczynasz stymulke?
Mi do kolejnego pełnego ivf kazali 3 cykle odczekać. Ale chyba nie każda klinika tak każe.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Iwcia dopisałam cie do kalendarza z betowaniem, bo sama dopisałaś się w dziwnych miejscach. Niestety udało mi się tylko termin bety uratować.Hej ja też miałam transfer we wtorek dwóch blastek ale ja betuje 14-ego 10dpt
Dziś po tym jak się dowiedziałam że IUI się nie powiodła odstawiam leki więc jutro lub sobotę powinnam mieć @ a stymulkę chyba od 2 dc, ale to jutro lekarka mi dokładnie powie.