Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prawie 5. Ale i tak mocno na leki zareagowałam.M@gda az tyle[emoji44] a wysokie masz amh?
a robilam wszystko przy podejsciu 3 ale teraz przy 4 tez robie ale nie az tak najczesciej leze! mam jakies schizy,,, mysle,ze cos w brzuszku mi sie dziej,ale mysle ze to podswiadomosc tylko mojaRobie wszystko jak robiłam ale się oszczędzam, obecnie jestem na urlopie. Po pierwszym transferze się bardzo oszczędzałam a i tak nic z tego nie wyszło i nie miałam mrozaczków.Musisz zająjć czymś innym głowe bo to nic nie da. Jak dziewczyny piszą to jest szczęścieże się uda,
wiem, że chciałaś zachęcićKażdy organizm jest inny. Wiem, że nie chciałaś i tak się nie stałokażda z nas wie jak to może wyglądać
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
dziewczyny czy przy cyklu naturalnym bierzecie jakies tabletki bo w miom przypadku nic nie dostaje
A to Twoje pierwsze podejście na naturalnym? Ja tez podchodzę teraz do crio na naturalnym i nic poza witaminami nie biorę, trochę się stresowalam ale teraz wychodzi na to że trzeba byc dobrej mysli i wierzyć to powinno sie udac ;-)dziewczyny czy przy cyklu naturalnym bierzecie jakies tabletki bo w miom przypadku nic nie dostaje
Oj to prawda. Dopiero miałam transfer, wszyscy obchodzili się ze mną jak z jajkiem a tu dziś zaczynam 25tcTo z jednej strony szkoda, że czas szybko leci, bo ani się obejrzysz a brzuszka już nie będzie![]()
![]()
Oj to prawda. Dopiero miałam transfer, wszyscy obchodzili się ze mną jak z jajkiem a tu dziś zaczynam 25tc
[emoji127] 28.10.2017