ewelin86
Fanka BB :)
Świetny pomysłMy od długiego czasu mówiliśmy sobie z mężem, że nie powiemy nikomu, aż sami nie zapytają [emoji14]
Czekamy na spostrzegawczość.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Świetny pomysłMy od długiego czasu mówiliśmy sobie z mężem, że nie powiemy nikomu, aż sami nie zapytają [emoji14]
Czekamy na spostrzegawczość.

też się zastanawiam....może jak masz ochotę to napisz do Niej na priv to wtedy powinna dostać powiadomienie na e-mailDziewczyny, a nie wiecie co dzieje się z @Koniczyną82?? Już strasznie dawno się nie odzywała.
No to super. Bardzo się cieszęAhh, nie miałam czasu w weekend z racji urodzinek ;p
Moje wyniki są b. dobre dlatego już powoli znowu zmniejszamy dawkę luteiny. Kolejną wizytę (chyba ostatnią) mam w sobotę i niestety muszę zmienić lekarza. Moja doktorka nie prowadzi ciąż, więc przyszło mi szukać kogoś dobrego na internetach, albo z polecenia.
A podglądanie... uh... ten kropek już nie jest kropkiem. Wygląda jak mała sześcio milimetrowa kijaneczkaserduszko biło ślicznie. Widok rozwala na łopatki, a sobotę chodziłam jak na naturalnym narkotyku z bananem na buzi. Musiałam się uspokoić, bo nikomu o ciąży nie mówimy.
![]()
Teraz mnie czeka lekki stresik przed czwartkową wizytą
. Miłego dnia wszystkim . Ps. A co z progesteronu i ile bierzesz dziennie jeśli można zapytać No to super. Bardzo się cieszęTeraz mnie czeka lekki stresik przed czwartkową wizytą
. Miłego dnia wszystkim . Ps. A co z progesteronu i ile bierzesz dziennie jeśli można zapytać
![]()
Świetny pomysłmy po 2 mc powiedzieliśmy teściowej, a ja praktycznie całej rodzinie. Niestety moja teściowa ma krótki język. I teraz się zastanawiam jak jej córka będzie w ciąży to jak długo wytrzyma nie mówiąc nikomu
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Pięknego dnia dla Wszystkich!Dziewczyny pomimo, że niektóre już dawno do nas nie zaglądały to... nadal dają nam nadzieję, że i nam się uda @Maddie@ to WASZ dzień. Przywitaj maluszka również od nas!!!
@gosia2889 - wysokiej bety, cudnego USG![]()
Mi w ogóle oprócz bety ostatnio nic nie mierzą. Może się w czwartek zapytam czy by mi progesteronu nie zmierzyli bo bety na pewno nie będę chcieliPowiem Ci, że przed wizytą nie byłam zestresowana. Raczej nie mogłam się doczekać kiedy wejdę, bo było późnienie 15 min.
Brałam luteinę dopochwowo 3x2 i pod język 3x1, dodatkowo estrofem 3x1.
Teraz już rezygnujemy z luteiny pod język i estrofem ograniczamy do 2x1.
A Ty badasz przed wizytą hormony jeszcze?
U mnie beta w sobotę wynosiła 14992, a progesteron 92.
Przed następną wizytą znowu mam iść na krew, ale już bez betki.