ewelin86
Fanka BB :)
Nabieraj sił ile się da, bo później już czasu nie będziesz miałaBujam chwilowo w chmurach.Od wrzesnia Praga i KD i jedziemy az do bolu![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nabieraj sił ile się da, bo później już czasu nie będziesz miałaBujam chwilowo w chmurach.Od wrzesnia Praga i KD i jedziemy az do bolu![]()
Bardzo bym chciała do Was dołączyć na tamtym forumRobię co mogę... ;-)
Otóż to...przed kazda wizyta czuje strach i lęk czy z dzieciaczkami wszystko dobrzeBędziesz napewno !!Ja tez musiałam swoje wyczekać i powiem Ci ze jak wtedy myślałam ze to dużo za dużo na moja głowę to teraz stwierdzam ze całe invitro , porażki , kolejne stymulację to pikuś w porównaniu ze strachem, stresem i wyczekiwaniem na kolejne wizyty by zobaczyć czy z bąbelkiem wszystko dobrze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
CzekamyBardzo bym chciała do Was dołączyć na tamtym forumRobię co mogę... ;-)
To powodzenia!!!Jutro zaczynam kłucie brzuchaw poniedziałek wizyta i pewnie decyzja kiedy punkcja
![]()
No to w takim razie powodzenia Kochana :-)Jutro zaczynam kłucie brzuchaw poniedziałek wizyta i pewnie decyzja kiedy punkcja
![]()
A gdzie sie leczysz?Lutinus lub Crinone i kwas foliowy. Ogólnie Dania nie jest za bardzo za środkami zapobiegawczymi. Co ma być to będzie.
trzymam kciukiNo to w takim razie powodzenia Kochana :-)