natalix0
Fanka BB :)
Gameta GdyniaDziewczyny. Wpisałam się też na innych logach, ale brak odzewu. Jaką klinikę leczenia niepłodności polecacie na terania Trojmiasta? OCzywiscie kwestie finansowe bardzo sie dla mnie licza...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gameta GdyniaDziewczyny. Wpisałam się też na innych logach, ale brak odzewu. Jaką klinikę leczenia niepłodności polecacie na terania Trojmiasta? OCzywiscie kwestie finansowe bardzo sie dla mnie licza...
Ja byłam w invicta w Gdyni i nie polecam. ..ale może w Gdańsku jest inaczejA klinika Invicta w Gdańsku? Koleżanka bardzo mi polecała i chwaliła. Macie jakieś doświadczenia?
Ja jestem bardzo zadowolona [emoji4]A klinika Invicta w Gdańsku? Koleżanka bardzo mi polecała i chwaliła. Macie jakieś doświadczenia?
No dobra u mnie euforia przeplata się z paniką. Tak teraz myślę a co jak pęcherzyki nie urosną? A co jak się okaże że nawet jak urosną to nie będzie w nich jajeczek? A co jak jajeczka będą słabe i nie do zapłodnienia?
Jakoś tak mnie naszło że tak naprawdę dopiero teraz przy in vitro się okaże jak z tymi moimi pęcherzykami naprawdę jest. Przecież do tej pory tylko było widać czy są pęcherzyki. A jak moim problemem nie są tylko niedrożne jajowody?
Bo jak nie my to kto??Tak AMH jest bardzo fajne podobno więc mam nadzieję że rzeczywiście to oznacza też jajeczka w pęcherzykach. Dziękuję :* jesteście nieocenionym wsparciem!
Kropusiu, mama cię przytuliła, pozwól, żeby tak już było na zawsze. Wszystkie ciotki ci kibicują, żebyś z mamą zechciał zostać!!!Także jestem juz w domu. Kropek pięknie sie rozmrozil i dobrze rokuje :-) teraz oby do bety. Niech to bedzie moj szczęśliwy dzień, błagam o to.
No i super. To jak dobrze licze będą 4 dniowe? Ja dziś właśnie takiego przytulam ;-) w takim razie jesteś tuż za mna :-)Dzwonił do mnie mój gin, że transfer w sobotę się odbędzie bo ten progesteron jest wynikiem tych zastrzyków niedzielnych. Gdybym w niedzielę rano go zmierzyła i wyszedłby wysoki to wtedy problem, a ja go zmierzyłam w pon rano czyli już po zastrzykach z pregnylu między innymi i ten wynik już się nie liczy. Także w sobotę mój wielki dzień
A z 5 moich jajeczek mam 3 zarodki w hodowli (ostatnio były dwa)
Zawsze są jakieś plusy tego wszystkiego moje kobitki kochane![]()