reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny czy przed badaniem progesteronu jutro rano mam wziąć ten arsenał luteiny jak zwykle? czy po badaniu dopiero? zapomniałam zapytać lekarza a teraz już nie będę dzwonic...
jutro 7dpt, w podbrzuszu mam jakiś armagedon i raczej złe przeczucia ale i tak nadzieja się tli minimalna... :)

Właśnie jak ten żel cenowo wychodzi ?
Za 15 kapsułek zapłaciłam 230 zl sle stosuje sie jedna dziennie. Za opakowanie lutinusa placilam w okolicy 110 zl chyba z rego co pamietam ale bralam dwa razy dziennie takze wychodzi.podobnie.
Ja teraz po cruotransferze mam encorton 1,5 tab dziennie, folik, d3, luteina podjezykowo 2x 100 i wlasnie ten żel crinone. W sumie żel to.sama.chcialam cos dodatkowo z progesteronem bo Dr mowila ze nie ma pptrzeby,ale wolałam dołożyć :-) a i nospa w razie potrzeby ale po wczesniejszym transferze tylko raz miam taki ostry ból ( moglam wtedy stracić pewnie mojego kropka :-( ) więcej nie mialam zbytnio.potrzeby.

A jak twoje maleństwo!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
A dziękuję, odpukac póki co ale naprawdę dobrze :) już ma 2 tyg i rośnie :) jest bardzo grzeczna, wygląda na to że ustaliła już sobie rytm dnia, co 3h budzi się sama na jedzenie i robi się już coraz bardziej kontaktowa [emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie nie było bo walczyłam ponad 3 miesiące z inflacją ale w końcu się udało .Dzisiaj byłam na kontroli Endo przed transferem śnieżnek i okazało się że jest za małe wiec lekarz przepisał maxon activ i zwiększy mi dawkę estrofemu na 3x1może się to komuś przyda na przyszłość następną wizyta w sobotę
A w jakiej dawce ten max on??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry